Deze 5 boeren zouden de meeste brieven moeten krijgen bij BZV

Daar kunnen we de meeste lol mee beleven, denk ik. Eens?

Deze 5 boeren zouden de meeste brieven moeten krijgen bij BZV

Deel dit artikel op

1 Boer Geert

65-jarige Groninger die net zolang aan je hand blijft schudden tot het een bloemkool is - heel lang dus (Yvon moet dat geschud nu nog voelen). Het is van levensbelang dat hij heel veel brieven krijgt, want Geert kan in wezen een stukkie uitgroeien tot de nieuwe Aad (met bloemkolen in plaats van saté). Maar dat komt vast wel goed, want Geert is de Ivo Niehe onder de boeren - 'Ik ben een zeldzaamheid!'. Spreekt ook de enige taal ter wereld die Ivo Niehe niet machtig is: het Oost-Gronings.
Bron:

Deel deze foto via

2 Boer Janko

Kwam meteen aan met een vrij merkwaardige vergelijking: 'Aardappels moet je behandelen als eieren'. Klopt ook wel. Je kunt ze beiden zowel koken als bakken. Zo gek is die Groningse Janko nog niet. Hij is onmisbaar in het gezelschap van de boeren omdat hij voor de beste ongemakkelijke stiltes gaat zorgen. Als Janko wel praat ar-ti-cu-leert-hij-heel-over-dre-ven-waar-door-hij-een-beet-je-op-een-ro-bot-lijkt. Alhoewel, zouden die ook kriskras tuinieren? Voerde de hond van Yvon nog kaas of boter.
Bron:

Deel deze foto via

3 Boer Mario

Mario. Dan denk je aan een Italiaan die de hele dag pizza eet. Niks daarvan. Deze Mario komt uit Brabant en doet niks anders dan magnetronmaaltijden opwarmen. Zei letterlijk: 'Ik laat het bedrijf niet ten gronde gaan door een vrouw.' Als Mario desondanks voldoende brieven krijgt, zou Yvon hem, in plaats van de reguliere aanpak in BZV, ook in een tweedimensionale computerwereld van stuiterend stuk magnetronvlees naar veel te gare magnetronaardappel kunnen laten springen om z'n prinses te vinden.
Bron:

Deel deze foto via

4 Boer Theo

Theo woont in een jaren '50-museum, waarbij vooral de clowntjeskapstok van een ongekende schoonheid is. Zonde om je jas aan te hangen eigenlijk. Naast die clowntjeskapstok viel er nog iets op: Theo is een merkwaardige kruising tussen Erwin en Ronald Koeman. Of moet ik zeggen Koekman, want Theo houdt ontzettend veel van koek, zo onthulde hij.
Bron:

Deel deze foto via

5 Boer Bertie

Yvon sprong waarschijnlijk een gat in de lucht toen ze de aanmelding van Bertie binnenkreeg - overigens sprong ze toen waarschijnlijk niet hoger dan Bertie lang is; ze is namelijk ongeveer drie meter twaalf. Wat heeft een programma nog meer nodig dan een aan auto's knutselende reuzenlesbienne die in de avonduurtjes als een houten Klaas achter een platenspeler staat. Schrijven, Lesbo's in den lande! Als ze het niet haalt kan ze altijd nog DJ worden op de discoboot van waterskiboer Gert-Jan.
Bron:

Deel deze foto via

(O ja, Boer Tom krijgt natuurlijk de meeste brieven, dat snap ik heus wel...)

(O ja, Boer Tom krijgt natuurlijk de meeste brieven, dat snap ik heus wel...)
Bron:

Deel deze foto via

Maar toch: hup Geert, Mario, Theo, Janko en Bertie! 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel