7 Tips voor mensen die vaak door muggen worden gebeten

Het klinkt soms wat vreemd of drastisch, maar dit helpt echt.

7 Tips voor mensen die vaak door muggen worden gebeten

Deel dit artikel op

1 Verander van partner

Muggen houden van warme mensen. Ben je nu altijd de lul? Dan ben jij waarschijnlijk warmer dan je partner. Zet je huidige partner aan de kant en ruil hem of haar in voor iemand met van die heerlijke zweetvlekken onder de oksels.
Bron:

Deel deze foto via

2 Gooi een emmer met urine over je partner heen voor je gaat slapen

Als je toch wel gehecht bent aan je huidige partner, kan dit de oplossing zijn. Muggen komen namelijk op urinezuur af.
Bron:

Deel dit GIFje via

3 Verhuis naar Antarctica

Antarctica is het enige continent waar geen muggen voorkomen. Er zijn wel pinguïns, maar die bijten niet en zijn veel te druk met elkaar bezig om jou ook nog eens lastig te vallen.
Bron:

Deel dit GIFje via

4 Ga boerka's dragen

In een boerka krijg je het dan wel warm, maar muggen kunnen ook niet door stof heen bijten. Met een boerka aan in bed ben je dus altijd veilig voor de tsunami aan het gevleugelde geteisem dat ons land iedere zomer weer overspoelt en stop je de verbultisering van jouw lichaam.
Bron:

Deel deze foto via

5 Eet minder kroketten

Muggen houden schijnbaar van cholesterol en dus worden mensen met een hoog cholesterolgehalte op hun huid eerder het slachtoffer van die vliegende dracula's dan mensen die de hele dag gojibessen en quinoa eten.
Bron:

Deel dit GIFje via

6 Word niet zwanger

Muggen houden van CO2 en zwangere vrouwen stoten daar meer van uit dan niet zwangere vrouwen. Deze tip is vooral goed uit te voeren door mannen.
Bron:

Deel deze foto via

7 Zorg ervoor dat je altijd genoeg zooi in huis hebt

Ben je eenmaal gebeten, dan kun je er met bijna ieder product wel voor zorgen dat de jeuk verdwijnt. Leg bijvoorbeeld een gebruikt theezakje als kompres op de bult of leg een natte spons in de vriezer en wrijf daarmee over de muggenbult als je jeuk krijgt. Als je het echt niet meer weet, kun je ook nog een fles gin over je bult heen gieten. Schijnt ook te helpen.
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel