De 10 belangrijkste feiten uit aflevering 7 van Boer Zoekt Vrouw

De tieten van Wim, een geslachte haan en Jan is helemaal happy.

De 10 belangrijkste feiten uit aflevering 7 van Boer Zoekt Vrouw

Deel dit artikel op

1 Er is sprake van kalverliefde in Denemarken

Bron:

Deel deze foto via

Ach wat symbolisch: de Ingrids van Johan met kalveren aan het stoeien. Dat ging uiteraard niet helemaal zonder slag of stoot. Maar wat is het gezellig op Johan z'n enorme erf! Nou ja, behalve dan wanneer hij de ene Ingrid pardoes uit de trekker flikkert.

2 Meer symboliek met dieren: geen haantjesgedrag bij Aletta

Bij de zweverige Aletta is er geen ruimte voor haantjesgedrag. Dit maakte ze op ondubbelzinnige wijze duidelijk door twee echte hanen de nek om te draaien. Ze vindt een zwijgende Limburger die de hele dag een beetje op z'n gitaar zit te pingelen gewoon bedreigender...ehh... leuker dan een man die zich gedraagt als een haantje.
Bron:

Deel deze foto via

3 Jos moet nog even bepalen op wie hij verliefd wordt

Zo zien twee verliefde meisjes eruit die bewonderend naar een boer kijken die z'n tractor schoon spuit. Die boer is nog niet verliefd op één van beide dames. Hij moet nog even beslissen op wie hij verliefd gaat worden, zo vertelde hij ons. (Pssst, inmiddels schijnt Jos besloten te hebben verliefd te zijn op Leonie.)
Bron:

Deel deze foto via

4 Boer Jan speelt open kaart in de auto

Zonder bemoeial Claire hebben Jan en Judith een héééééél lang gesprek in de auto. De strekking van het gesprek laat zich het best samenvatten in onderstaand beeld.
Bron:

Deel deze foto via

5 Boer Wim heeft tieten en een pens

Wim voert het hele jaar geen reet op die ranch van 'm. Hij laat alles doen door z'n Masaivriendjes en lult zelf de hele dag wat over groente. Maar de handen zelf uit de mouwen steken, ho maar. Dan krijg je dus een pens en tieten.
Bron:

Deel deze foto via

6 Maar boer Wim is ook zo geil als een beer

Wim streelde, Wim knuffelde, Wim zat aan konten. Wim was niet te houden! Evelyne vond het allemaal prima en liet zich gewillig door de reuzenhanden van Wim betasten. Op alle denkbare plekken dus..
Bron:

Deel deze foto via

Wim streelt

Wim streelt
Bron:

Deel deze foto via

7 Ouderwets waterspuiten bij Jos

Laat Jos maar spuiten. Een ouderwets we-maken-elkaar-nat-op-de-boerderij-spelletje hoort er natuurlijk bij in Boer Zoekt Vrouw.
Bron:

Deel deze foto via

8 Johan is niet aan het flirten, maar wel de zaak 'op aan het rossen'

Al die dubbelzinnige opmerkingen van Johan vallen niet onder de noemer 'flirten', maar onder 'de zaak een beetje oprossen'. Nou ja, flirten of oprossen: Johan en Ingrid met bril kunnen beter eens gewoon een potje gaan tongen in plaats van met dubbelzinnige opmerkingen om elkaar heen te draaien. Jullie zijn een beetje te oud voor een basisschoolverkering, jongens!
Bron:

Deel deze foto via

9 Bij Aletta is alles heel poem op haar knoek

Wat?! Ja, poem op haar knoek. Ik heb het ook niet bedacht. Eerst had Aletta het in een bijzinnetje over haar knoek en wat later vertelde Patrick tijdens het eten van de zelf geslachte haantjes in het Meest Verwarrende Gesprek Aller Tijden dat hij zich wel poem voelde.
Bron:

Deel deze foto via

10 'Happy' op de boerderij van Jan

Oei, Jan voelde zich niet zo poem. Terwijl de dames in de keuken dansten op 'Happy' van Pharell zat hij na te denken: dat nutt'nwijf wil me eigenlijk niet, maar van dat gluut'nwijf word ik zo langzamerhand knettergek en die wil bovendien ook nog dat ik meer pit ga tonen. Vrouwen, je kan beter in Canada 26.000 kippen houden..
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel