De 10 belangrijkste feiten uit aflevering 6 van Boer Zoekt Vrouw

Bananen, toneelvereniging 'De Guitige Geit' en 'De Groentemonologen'.

De 10 belangrijkste feiten uit aflevering 6 van Boer Zoekt Vrouw

Deel dit artikel op

1 Johan is zelf het grootste slachtoffer van het gebrek aan ondertiteling

Dat was gek. Aan het begin van de uitzending werd Johan opeens niet meer ondertiteld. Prompt zei hij op niet (mis) te verstane wijze dat hij door het ontbreken van de ondertiteling helemaal geen gesprek had kunnen voeren met de Ingrids en Barbara. Hij zei nog meer, maar dat was echt niet te volgen. Maar zo aan de gezichtsuitdrukking van de doorgaans zo vrolijke Johééén te zien, had-ie er flink de p in (of een andere letter; was niet te verstaan). Nou ja, Barbara moest weg. Zo zei Johan dat ook.
Bron:

Deel deze foto via

2 Liefde is een banaan delen, of toch niet?

In een welhaast soft-erotische keukenscène delen Jan en Claire een banaan. Claire doet enorm haar best bij Jan in het gevlij te komen en dit lijkt succes te hebben, want tijdens de bananenscène verlaat de ene na de andere geile oneliner de mond van de toch wat stugge Jan: "Wat ben je toch ook een beestje hè.." en "Ik knuffel liever met wat anders as een koe." Later in de aflevering vindt Jan die Claire toch maar weer lastig met haar gluut'n enzo.
Bron:

Deel deze foto via

3 "Het pad van de liefde wordt gevoed door elkaar"

Als Jan na een korte voorstelling over shoarmavlees van amateurtoneelvereniging 'De Guitige Geit' eindelijk ook z'n gesprekje met Aletta heeft, besluit hij alle remmen los te gooien en met bovenstaand poëtisch meesterwerkje aan te komen. Het had zo van Bløf kunnen zijn. Maar goed, blijkbaar is er een pad dat gevoed moet worden en heeft Koen dat pad laten verhongeren: hij heeft het minste aantal hekjes in elkaar gezet en moet weg van Aletta.
Bron:

Deel deze foto via

4 Wim is niet zo zweverig en praat liever over groentes

Vlak voordat Wim moest kiezen wie hij naar huis stuurde, besloot hij nog even de hele afdeling 'groentes en gewassen' van de encyclopedie door te nemen met Evelyne. In zijn toneelstuk, genaamd 'De Groentemonologen', vertelde hij alles over rucola, prei, spinazie en groentes waar nog nooit iemand van heeft gehoord. Als klap op de vuurpijl gaf-ie Evelyne een bosje rucola. Wat een romanticus!
Bron:

Deel deze foto via

5 Evelyne wil tongen, maar krijgt er drie op de wangetjes van Wim

Evelyne neemt dat geouwehoer over groente voor lief. In een gesprekje met Yvon vertelt ze dat ze wil weten hoe Wim zoent. Haar plan: op een verhoginkje staan en zeggen dat ze nu hoog genoeg staat om lekker te kunnen zoenen met reus Wim. Een enigszins ongemakkelijk moment (plaatsvervangende schaamte, brrrrrr) waarbij ze elkaar drie keurige zoenen geven, is de anti-climax van het plannetje.
Bron:

Deel deze foto via

6 Leonie probeert Jos in te palmen met een pin-up kalender

Alles is geoorloofd in Frankrijk. Sas moet wat rustiger doen van Leonie en zelf gooit ze haar pornolook nog maar eens in de strijd. Door te gaan zitten en liggen op z'n koe komt de natte droom van Jos uit. Een lekker blond mokkel bovenop een koe; welke boer kan daar nu weerstand aan bieden?

En liggend

En liggend
Bron:

Deel deze foto via

7 1 + 1 = 3, maar niet voor Koen

Ja, dan kun je nog zo'n interessant shirt dragen, maar je moet wel mooi weg met je sik. 1 + 1 = 3, en die drie op Bonaire zijn volgende week Aletta, Jan en Patrick.
Bron:

Deel deze foto via

8 Ingrid doet lekker gek

Woorden overbodig.
Bron:

Deel deze foto via

9 Johan houdt liever Ingrid vast dan pallets

En opeens werd Johan weer ondertiteld. Zomaar, middenin de aflevering. Hij fleurde er meteen van op. Hij dolde, stoeide, grapte en lachte z'n scheve gebit weer bloot. Zo zien we Johan graag. En we horen hem toch ook wel graag. Helemaal als hij het woord 'pallets' op z'n (min of meer) Nederlands uitspreekt.
Bron:

Deel deze foto via

10 In Canada is er van alles om te snijden. De spanning, maar ook de courgettes

De rest van de aflevering werd zo ongeveer in beslag genomen door het supermarktavontuur in Canada. Jan vond het 'best wel leuk', maar het was natuurlijk helemaal niet gezellig. Gluut'nmeisje versus noot'nmeisje. Gluut'nmeisje Claire leek het te winnen, maar noot'nmeisje Judith maakt aan het einde een comeback door 'daar met haar oogjes te zitten glinsteren'. De spanning aan tafel is te snijden. Net als 'die kleine groene komkommers'. Courgettes Jan..
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel