De 12 belangrijkste feiten uit aflevering 4 van Boer Zoekt Vrouw

Het draaide vooral om de 3J's (Jan, Johan en Jos) en hun dames: nootjes en romantisch wandelen tussen 28.000 kippen.

De 12 belangrijkste feiten uit aflevering 4 van Boer Zoekt Vrouw

Deel dit artikel op

1 Maar eerst Tanzania: wijn uit Zuid-Afrika is allemaal één pot nat

"Ah, lekker", zegt Evelyne zonder geproefd te hebben, wanneer Wim met zijn reuzenhanden een flesje wijn opentrekt en desgevraagd de herkomst van de fles openbaart. Raar natuurlijk. Hetzelfde als ik hier zou schrijven dat alle Nederlandse Wimmen reuzen zijn die over zichzelf praten in de derde persoon enkelvoud - al deed Wim dat opeens niet meer, prima Wim!
Bron:

Deel deze foto via

2 Liefde = over nootjes praten

Het ging vijf minuten over nootjes bij Boer Jan. En daar was door de KRO nog in geknipt ook. Waarschijnlijk heeft de KRO nog drie uur ruw nootjesmateriaal in de kast liggen Het is ook een fascinerend onderwerp, nootjes. Conclusie van de nootjesconferentie in Canada: nootjes zijn wel prima - al moest Jan daar flink voor proeven.
Bron:

Deel deze foto via

3 Boer Jan is niet echt een heer

Als het kipbrouwsel (met veel te weinig kipkruiden!) klaar is, dan twijfelt Jan geen moment: zijn bord moet als eerste vol. De dames kunnen verrekken. Bij het slapen gaan, zet hij z'n kippetjes op stal zonder nachtzoen. Ze moeten het doen met een 'Joooo'. Later in de uitzending krijgen ze ook al geen ontbijt van Jan. Dan moeten ze het doen met een bord vieze pap. En dat terwijl er even verderop 28.000 kippen rondlopen. Een omeletje is snel gebakken, zou je zeggen.
Bron:

Deel deze foto via

4 Boer Johan bespiedt zijn vrouwen

Kijk 'm daar eens voor dat raam staan. De NSA is er niks bij. Ondanks de spionagepraktijken gebeurde er niet heel veel bij Johan. Wel was hij deze reeks voor het eerst verstaanbaar en hij zei meteen iets verkeerd ('achter de boeg' in plaats van 'voor de boeg').
Bron:

Deel deze foto via

5 Boer Jan en Florence houden een romantische wandeling... tussen 28.000 kippen!

Het is weer eens wat anders dan een wandeling langs de branding bij een ondergaande zon. Boer Jan en Florence gaan wel de diepte in tijdens de kippenwandeling. Jan over het geloof: "Ik heb er niks op tegen. Het is zoals het is."
Bron:

Deel deze foto via

6 Boer Jan voorkomt nét op tijd een klap in z'n gezicht tussen de kippen

Hij zegt: Jij bent ook wel zo'n meid dat je denkt... ja... als ik je ergens zou tegenkomen... ja tuurlijk... zou ik je wel effe... ehhh... had ik er wel werk van gemaakt." Goed dat je na die 'effe' niet zei wat je tegen je vrienden had gezegd, Jan. Dan had je er nu zo uitgezien.
Bron:

Deel deze foto via

7 Boer Jos roept bij Leonie 'een warme vlaag' op

Ondanks de koude kamer bij Boer Jos voelt Leonie voor het slapen opeens een warme vlaag. Verliefdheid of heeft het toch met al die ui in het avondeten te maken?
Bron:

Deel deze foto via

8 Saskia van Boer Jos wint dit seizoen de laarsjesverkiezing

Ieder seizoen nog belangrijker dan de keuzes van de boeren: wie heeft er het meest haar best gedaan op de laarsjes. Deze editie wint Saskia glansrijk
Bron:

Deel deze foto via

9 Willemijn van Boer Jos is bang voor koeien

Word je eerst al afgetroefd in de laarsjesverkiezing, blijk je even later ook nog als de dood te zijn voor die loeiende zwart-wit gevlekte monsters!
Bron:

Deel deze foto via

10 Leonie praat gepassioneerd over kolven - en dat is niet ok!

Hoewel Leonie met haar blonde lokken en gevulde bloesje een verpleegstermotorchickie blijkt te zijn - ze lijkt zo weggelopen uit een softpornofilm met dun verhaallijntje - kan ze het mannelijke deel van de BZV-kijkers vermoedelijk toch niet meer bekoren. Dat komt door haar vergelijking tussen het melken van een koe en kolven van moedermelk, met details over tepelkloven en al.
Bron:

Deel deze foto via

11 De afsluiter is voor Wim, want hij voert geen ene flikker uit op z'n boerderij

Alles wordt voor 'm gedaan in Tanzania. Iedere dag bakken ze 's ochtends eitjes voor meneer en hij rijdt alleen maar wat rond met de vrouwtjes op z'n tractor. Janne wijst hem daar fijntjes op tijdens het drinken van de 'rabarber juice', die hij volgens zichzelf zelf maakt: "Dat wórdt voor je gemaakt, bedoel je." 

Bron:

Deel deze foto via

12 En Wim Wimt dan wel niet meer, maar is nog wel steeds een reus

En dit shot maakt dat duidelijker dan ooit.
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel