7 Hemeltergende fases waar je doorheen gaat als je ouders 'aan het typen..' zijn

Het is erger dan wachten op een trein die een uur vertraging heeft...

7 Hemeltergende fases waar je doorheen gaat als je ouders 'aan het typen..' zijn

Deel dit artikel op

1 Je stelt je vader of moeder goedgemutst een vraag per WhatsApp

Gewoon even terloops een vraagje over het een of ander. De wereld is mooi en het leven heeft nog zin...
Bron:

Deel dit GIFje via

2 Blauwe vinkjes en er verschijnt 'aan het typen...' in beeld

Je bericht is aangekomen, wat is de  techniek toch mooi! En je vader of moeder heeft het ook al gelezen; ze zijn toch maar mooi modern bezig met WhatsApp enzo. Eventjes wachten en je hebt antwoord op je prangende vraag.
Bron:

Deel dit GIFje via

3 Het typen gaat door

De vraag die je stelde was toch niet zo heel ingewikkeld? Nou ja, even geduld en dan weet ik het. Telefoon nog maar even in m'n handen houden - ook al zit ik eigenlijk op de fiets en hangt me een joekel van een bekeuring boven het hoofd. Het wordt een beetje irritant...
Bron:

Deel dit GIFje via

4 De 'zijn-ze-aan-een-vuistdikke-roman-bezig-fase'

Je begint je af te vragen of jouw vraagje bij je vader of moeder heeft gezorgd voor inspiratie om een boek via WhatsApp te typen dat dikker is dan het verzamelde werk van Harry Mulisch en J.K. Rowling bij elkaar. Maar ja, wie typt er nou een boek in WhatsApp na één of ander vraagje? Toch is er eigenlijk geen andere verklaring voor het getyp. Het wachten wordt behoorlijk irritant...
Bron:

Deel dit GIFje via

5 De zat-er-één-seconde-lijm-op-de-vinger-van-papa-of-mama-fase

Je gaat verder zoeken naar verklaringen waarom het 'aan typen...' zo lang in beeld staat  zonder dat er resultaat in beeld is van het typen. Je komt uit bij de situatie dat er net één secondelijm op de vinger van je vader of moeder zat toen hij/zij je appje kreeg en die dus nu zit vastgelijmd aan het virtuele toetsenbord. Tijdens deze gedachte merk je dat het irritatieniveau is opgelopen naar supermega-irritant.
Bron:

Deel dit GIFje via

6 De wat-had-ik-allemaal-met-m'n-leven-kunnen-doen-in-deze-tijd-fase

Terwijl er nog steeds 'aan het typen...' in beeld staat vraag je je af wat je allemaal met je leven had kunnen doen in de tijd dat je vader of moeder aan het typen is. Je had zoveel voor de mensheid en jezelf kunnen betekenen. Een cursus Fins naar Swahili vertalen, leren schaken terwijl je aan het waterskiën bent, het klimaatprobleem oplossen, alle coupletten van het Wilhelmus én het Koningslied uit je hoofd leren, ga zo maar door... Het irritatieniveau is inmiddels gestegen naar een nucleair hypersupermega-irritant.
Bron:

Deel dit GIFje via

7 En dan, als geschenk uit de hemel, is het antwoord ein-de-lijk daar...

Ok. Ja. Nee. Zoiets, meer niet.
Bron:

Deel dit GIFje via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel