5 Spectaculaire wonderen die 'kleine wondertjes' de hele dag door verrichten

En 's nachts trouwens ook!

5 Spectaculaire wonderen die 'kleine wondertjes' de hele dag door verrichten

Deel dit artikel op

Net geboren baby's worden door hun ouders op het geboortekaartje vaak verwelkomd als 'klein wondertje'. Dat lijkt gek voor iets waarvan er nu zo'n zeven miljard rondlopen op aarde - en gezien de teringzooi die ze er van maken, valt er helemaal weinig te zeggen voor de term 'wondertjes'. Maar het zit toch echt anders. Die kleine wondertjes verrichten iedere dag grote wonderen. Lees maar mee...

1 Ze schijten luiers vol

Dat lijkt niet zo'n prestatie, maar wat weinig mensen doen is eens even goed kijken naar wat het kleine wondertje achterlaat in de luier. Het is niets minder dan kunst - je zult zien dat dit een terugkerend thema is in de kleinewondertjeswonderen. Oké, het is wel heel moderne kunst en het wordt op dit moment nog niet heel erg gewaardeerd door de alle kunstcritici, maar jonge ouders: bewaar uw poepluiers! Ze zijn miljoenen waard over een jaar of vijftig.

(Het plaatje staat even op blurred, omdat nog niet iedereen klaar is voor deze kunst... Klik als je er wel klaar voor bent.) 
Bekijk
Bron:

2 Het gekrijs

Tsja, dat gekrijs van baby's om het minste of geringste, overdag of de hele nacht door, lijkt misschien irritant, maar het zit anders. Daar kwam ik achter toen ik zo'n krijspartij eens opnam  met m'n telefoon en daarna achterstevoren afspeelde; ze zitten vol geheime boodschappen! Zo werd mij de ware toedracht van de moord  op Kennedy onthuld door een jankend klein wondertje.
Bron:

Deel dit GIFje via

3 Zelfs hoe ze eten is een wonder

Naast poepluiers dienen jonge ouders ook de slabbetjes van hun kleine wondertjes goed te bewaren. Want wie denkt dat de kleine wondertjes er zomaar een rommeltje van maken als ze zitten te eten, heeft het goed mis. Ook dit is moderne kunst. Over honderd jaar staan er mensen bij Tussen Kunst & Kitsch om het slabbetje dat opa vroeger als klein wondertje heeft vol gemorst te laten taxeren.
Bron:

Deel dit GIFje via

4 De tekeningen van kleine wondertjes

Als de kleine wondertjes iets ouder zijn, worden de wonderen er bepaald niet  kleiner op, want ook de tekeningen die ze maken, worden geld waard. Het lijkt misschien op het eerste oog wat ongeïnspireerd gekras, maar dat zeiden ze van Van Gogh ook.  Die tekeningen moeten samen met de luiers en de slabbetjes in de opslag!
Bron:

Deel deze foto via

5 En dan zijn de kleine wondertjes naast kunstenaars ook nog eens filosofen

Leonardo da Vinci was meer dan alleen een kunstenaar en dat geldt ook voor alle kleine wondertjes. Als ze eenmaal fatsoenlijk kunnen praten - toegegeven, dat duurt wel wat lang voor een levensvorm die we wondertje noemen - groeien ze uit tot ware filosofen. Alles stellen ze ter discussie, niets is zomaar zo. "Je moet naar bed!" "Waarom?" "Je moet je groente opeten!" "Waarom?", etc. Ze dagen je intellectueel enorm uit...
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel