Stop de After Eight-haat, dit is waarom het 't allergeweldigste ooit is!

Wat is dat voor rare haat? Ik doe even uit de doeken waarom After Eight juist goddelijk is.

Stop de After Eight-haat, dit is waarom het 't allergeweldigste ooit is!

Deel dit artikel op

De afgelopen jaren kwam het onderwerp 'chocolaatjes met munt erin' - ook wel bekend onder de naam After Eight - weleens terloops ter sprake. Ik had verwacht dat die gesprekken ongeveer zo zouden gaan: 

Ik: "Ik vind After Eight lekker." 
Iemand anders: "Ja, ikke ook!" 

Daarna zou een high-five, een knuffel, een hand of een andere blijk van wederzijdse instemming volgen. 
Bron:

Deel dit GIFje via

Nou, nee dus. Als ik mijn waardering voor After Eight uitsprak, leek het wel alsof ik een kindermoordenaar verdedigde. De reacties zagen er ongeveer zo uit:
Bron:

Deel dit GIFje via

Hoe durfde ik dat chocolaatje met munt erin lekker te vinden! En dat kwam me dus niet één of twee keer. Nee, het overkwam me wel drie keer! Grapje, het overkwam me minstens tienhonderd keer (nou ja, heel vaak in ieder geval...)

En dat is dus zwaar onterecht. Want even hoor mensen, After Eight is dus chocola. CHOCOLA!
Bron:

Deel dit GIFje via

En dan ook nog die van de pure soort. Gezonder dus dan de inferieure melkvariant - om over wit maar te zwijgen. 

In die pure chocolade zit dan niet heel saai nog meer chocola. Neen, als je er op bijt worden je smaakpapillen overvallen door een frisse golf.
Bron:

Deel dit GIFje via

Niet met zeezout, zoals bij vrijwel alle andere chocola, maar met munt. Je mond voelt niet meer als een plakkerige cacaobende, maar is opeens een oase van frisheid. Een ongekende sensatie, en iedereen die dat gevoel niet erkent is knettergek.

Je zou hoogstpersoonlijk ergens in een wc kunnen gaan hangen om als luchtverfrisser dienst te doen. Af en toe uitademen en de ergste geuren verdwijnen als sneeuw voor de zon. Of even boven de Noordpool gaan vliegen, uitademen, en honderden ijsberen laten dansen van genot vanwege jouw chocolademuntadem. En dat dus allemaal dankzij dit schitterende product.
Bron:

Deel deze foto via

Om het allemaal nog wat mooier te maken, is dit product niet alleen verkrijgbaar in de originele variant. Nee, er is ook After Eight-ijs. De Hulk onder de ijssmaken. IJzersterk en niet te overtreffen.

Hoe kunnen mensen iets tegen deze fabuleuze smaak hebben?! After Eight-liefhebbers, ik weet dat jullie er zijn, ergens op deze aardbol. Sta op tegen de haat. We moeten een front vormen. Kom op! 

Nou, laat ik jullie nu watertandend achter met dit plaatje... Hup After Eight!
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel