5 Manieren om een eikenprocessierups mentaal helemaal kapot te maken

We moeten kwaad met kwaad bestrijden, mensen!

5 Manieren om een eikenprocessierups mentaal helemaal kapot te maken

Deel dit artikel op

1 Zeggen dat z'n haar voor geen meter zit

Het haar van de eikenprocessierups bezorgt ons alle ellende, dus daar moeten we 'm ook het hardst op aanpakken! En gelukkig maakt hij het ons makkelijk, want als je een beetje inzoomt op zo'n rups zie je dat z'n kapsel een hoopje ellende is. Dit is nog erger dan Gordon in het begin van z'n carrière. Alsof  de eikenprocessierups een maand lang met z'n lijfje klem zat tussen twee ballonnen. Een plukje schaamhaar van een dertienjarig jochie, meer is het niet! Nou, als je zoiets tegen 'm zegt, dan duikt zo'n rups wel huilend in de foetushouding onder met z'n jeukende haren.
Bron:

Deel deze foto via

2 Maak de eikenprocessierups uit voor vervelende #fitgirl

Het dieet van de eikenprocessierups bestaat alleen maar uit... jawel: eikenblad. Meer eet zo'n mormel niet - ze vreten overigens wel de bomen letterlijk kaal. Maar goed, zo'n eikenprocessierups is dus wel een #fitgirl in optima forma en daar kunnen we 'm natuurlijk keihard op aanpakken. Je bent een aansteller met je blaadjesdieet, eikenprocessierups!
Bron:

Deel deze foto via

3 Confronteer de eikenprocessierups ermee dat-ie een heel lelijke vlinder wordt

Rups zijn heeft twee voordelen: 1. je mag onbeperkt eten - maar dat vult de eikenprocessierups in door louter eikenblaadjes te eten, dus die hadden we al getackeld.. en 2. je wordt na je rups-zijn een vlinder, een dier met prachtige kleurtjes dat vrolijk rondfladdert in de zon! Nou, de eikenprocessierups dus niet. Die wordt onderstaande saaie plukje-wol-nachtvlinder. Laat die hufter die jou jeuk bezorgt dat beeld van z'n toekomst maar zien op je telefoon, gnagna!
Bron:

Deel deze foto via

4 Voeg de eikenprocessierups toe dat-ie een watje is

De eikenprocessierups floreert bij warm en droog weer. Bij koud weer geeft meneer/mevrouw niet thuis. Het is kortom een watje dat bij het eerste de beste spatje regen gaat lopen miepen.
Bron:

Deel deze foto via

5 En vertel ze dat ze fascisten zijn

Een eikenprocessierups eikenprocessierups noemen is eigenlijk een heel vriendelijk gebaar van ons. Je zou 'm evengoed eikenfascistenrups kunnen noemen. De eikenprocessierups heet namelijk zo omdat ze graag in processie achter elkaar aan marcheren op zoek naar een boom van waaruit ze ons kunnen gaan terroriseren. Nou, wie houden er ook van marcheren en terroriseren? Juist, fascisten. Eikenprocessierupsen zijn dus fascisten en dat gaan we ze heel duidelijk vertellen!
Bron:

Deel dit GIFje via

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel