Bindend modeadvies: deze zwembroek maakt alle andere zwembroeken overbodig

Iedereen moet hier deze zomer in rondlopen!

Bindend modeadvies: deze zwembroek maakt alle andere zwembroeken overbodig

Deel dit artikel op

De zwembroek. Je kan er van alles over vertellen. Van het jeugdtrauma waarbij een boze Italiaanse badmeester je in een ballenknijper dirigeerde op de camping tot het naderende onheil van een erectie als je in het openluchtzwembad van je dorpie een mooi meisje voorbij zag lopen. 

Nu is het vooral lastig om een mooie zwembroek te vinden. Zelf heb ik een blauwe met ananassen erop, maar helemaal tevreden ben ik er niet mee. Een goeie zwembroek vinden is gewoon lastig. Herstel: wás lastig. Want Spanky McDutcherson (vermoedelijk niet z'n echte naam) loste het op door zichzelf in een wel heel kekke zwembroek te fotograferen. Een kattenzwembroek. Het is de zwembroek die alle andere zwembroeken overbodig maakt. Waarom? Omdat de zwembroek volledig uit kat bestaat natuurlijk! 

Bij dezen verzoek ik Mark Rutte en z'n regeringsmaten een wet te maken waarin het in Nederland verboden wordt een andere zwembroek te dragen dan deze. Wat die Italianen en Fransen kunnen met ballenknijpers, kunnen wij met de kattenzwembroek! (Om alvast op die wet vooruit te lopen: je koopt 'm hierrrrrrrrr)

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel