5 Voordelen van met een gnoe reizen in plaats van met de trein

Gnoe > trein. Investeren in een gratis gnoes voor iedereen dus, overheid!

5 Voordelen van met een gnoe reizen in plaats van met de trein

Deel dit artikel op

1 Je zal nooit op een overvolle gnoe belanden

Je zal nooit op een overvolle gnoe belanden
Bron:

Deel deze foto via

Je kent het wel, als haringen in een ton omdat de NS niet genoeg treinstellen heeft. Nou, dat zal met gnoes niet snel gebeuren. Er zijn namelijk miljoenen gnoes. Alleen al in Tanzania hobbelen er jaarlijks anderhalf miljoen een heel eind door de Serengeti om het regenseizoen te ontlopen. Daarbij is een gnoe met één persoon gewoon vol. Rennen maar, gnoe!

2 Met een gnoe heb je dus nooit meer vertraging

Met een gnoe heb je dus nooit meer vertraging
Met een gnoe heb je dus nooit meer vertraging
Bron:

Deel dit GIFje via

Als gezegd: gnoes migreren dus ieder jaar een heel eind door Afrika. Dan zullen ze het toch ook wel voor elkaar krijgen om jou iedere dag van Hengelo naar Enschede te brengen? En oké, ze kunnen met tachtig kilometer per uur net wat minder hard dan een trein, maar ze hebben nooit last van wisselstoringen, mensen die voor een gnoe springen, of een tragere gnoe die voor hen loopt. En ook over herfstblaadjes hobbelen ze lekker door!

3 Gnoes drinken geen Red Bull en eten geen mandarijnen

Gnoes drinken geen Red Bull en eten geen mandarijnen
Bron:

Deel deze foto via

Bijna niks zo irritant als je net een plaatsje in de trein hebt bemachtigd en er dan iemand naast je een blikje Red Bull of een mandarijn tevoorschijn haalt. Die geur! Nou, op je gnoe heb je daar geen last van. Gnoes eten gewoon gras. Alleen maar gras.

4 Je hoeft niet in te checken op je gnoe

Je hoeft niet in te checken op je gnoe
Je hoeft niet in te checken op je gnoe
Bron:

Deel dit GIFje via

Geen gedoe met een gnoe (slogan!), want gnoes doen niet aan tourniquetjes en pasjes die je langs de gnoe moet halen. Gewoon erop springen en gaan. Nog belangrijker: een gnoe neemt je helemaal gratis mee! Gnoes geven niet om geld. Je zou wat gras mee kunnen nemen als je een goede beurt wil maken.

5 En je hebt altijd internet op je gnoe

En je hebt altijd internet op je gnoe
Bron:

Deel deze foto via

Je kunt gewoon lekker een serie streamen als de gnoe je van A naar B brengt. werkende WiFi, een prima 4Gnoe-netwerk; de tegenwoordige gnoes zijn allemaal state-of-the-art!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel