Ik keek nog nooit naar Game of Thrones, maar denk dat het er zo aan toegaat

kLoPt HeT eEn BeEtjE?

Ik keek nog nooit naar Game of Thrones, maar denk dat het er zo aan toegaat

Deel dit artikel op

Game of Thrones, je wordt er de afgelopen dagen mee doodgegooid, maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er nog nooit een minuut van zag. Toch krijg je er via de (social) media en wel kijkende vrienden natuurlijk het een en ander van mee. Op basis daarvan is dit een korte samenvatting* van hoe ik denk dat het eraan toegaat in Westeros (die naam heb ik dus meegekregen). 

*waarschuwng: deze samenvatting bevat schokkende painttekeningen...

1 Carice van Houten heeft het waarschijnlijk continu koud

Als je Carice van Houten zegt, dan zeg je naakt (zij zal nu wel denken: O God, een meneertje van een of andere website schrijft weer dat ik altijd naakt ben in films, HOUDT HET DAN NOOIT OP?!). Maar in Game of Thrones speelt ook ene Meneer Snow als ik het goed heb, en de de weinige beelden die ik er van langs zag komen, zagen er ook niet echt tropisch uit ofzo. Ergo: Carice sterft van de kou (oeps, spoiler...)

Deel deze foto via

2 Er zitten heel veel met elkaar stoeiende studenten in Game of Thrones

Huize Baratheon, Huize Stark, Huize Tully (dank je Wikipedia), dat klinkt een beetje alsof ik door de Vindicat-almanak heen blader (Carice van Houten op de banga-lijst...). En ik heb gehoord dat het er nogal ruig aan toe kan gaan in Game of Thrones dus ik stel me zo voor dat er flink gebrast en gezooid wordt op Westeros. Jasjes en dasjes van de ridders helemaal naar de klote na een afleveringetje.
Bron:

Deel deze foto via

3 Het is met draken, dus dat moet er zo een beetje uitzien

Spannend, draken!!!1!
Bron:

Deel deze foto via

4 Het is in een fantasiewereld, dus er zullen ook wel hobbits meedoen

Denk je aan een fantasiewereld dan denk je aan hobbits die daar een beetje ronddwalen. Ze hebben het wel kutter in Westeros, want in plaats van een ring lopen ze gezien de naam van de serie nu de hele tijd met een troon te zeulen - ook nog eens met draken achter zich aan in plaats van een klein Gollempje.
Bron:

Deel deze foto via

5 Er is een Nachtwacht in Game of Thrones (andermaal dank Wikipedia)

Nou ja, die zal er dan wel zo uitzien toch...?
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel