Op deze site check je wat jouw favo festival line-up is op basis van je Spotify

Het festivalseizoen komt er weer aan en digitaal kun je nu alvast de voor jou perfecte line-up bepalen.

Op deze site check je wat jouw favo festival line-up is op basis van je Spotify

Deel dit artikel op

Festivals zijn heerlijk: lekker met een biertje in het gras liggen met je vrienden, feesten tot diep in de nacht, rond een kampvuur 'Maybeeeeeeeeeee.... you're gonna be the one that saves meeeeeeee...' inzetten, in je lekke tent liggen (of heel andere dingen doen), drie dagen niet douchen, in de rij staan, die heerlijke Dixiegeur opsnuiven... Ehhhh, oké, niet alles is (letterlijk) rozengeur en maneschijn, maar het is toch hartstikke leuk, zo'n festival. 

En o ja, er is ook nog muziek op festivals. Altijd weer spannend om te kijken wat de line-up is van het festival waar jij kaartjes voor hebt. Maken ze nog even die naam bekend waar jij van hebt gedroomd? Van welke namen zou je eigenlijk moeten dromen? Nou, dat kun je dus nu checken als je een Spotify-account hebt.

Deel deze foto via

Omdat ik zelf zo'n knuppel ben die zich voor een paar eurootjes per maand minder door T-Mobile in een Deezer-account heeft laten lullen, kan ik zelf niet achter m'n eigen facoriete festival line-up komen, maar gelukkig heeft Lisanne zo ongeveer dezelfde exquise muzieksmaak als ik, want voor dit festival zou ik wel een kaartje kopen:
Bron:

Deel deze foto via

Nu wil je natuurlijk weten hoe jouw festival eruit zou zien. Hoog tijd om je door te linken naar de site van Festify. HIERRRRRRRRRR is de sleutel naar jou festival!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel