In India doen ze het gewoon: lekker op je paard naar school, werk of de uni

Dat kan hier ook. Te paard, paardenliefhebbers!

In India doen ze het gewoon: lekker op je paard naar school, werk of de uni

Deel dit artikel op

Sommige mensen (lees: vrouwen) zijn ervoor geboren: paarden. We hebben er zelfs het woord paardenmeisje voor uitgevonden. Iedereen kent er wel eentje. Het is paard voor, paard na.
Bron:

Deel deze foto via

Alle tijd naar de verzorgpony of als diegene echt mazzel had een eigen paard. Altijd op de manege te vinden en de hele kamer vol paardenposters, of zelfs een kamer zoals je hieronder ziet. Paard, paard, paard, paard, alles paard. P-A-A-R-D...
Bron:

Deel deze foto via

....MAARRRRRRRR, dan is de eindmusical in groep 8 daar (hopelijk ging-ie over paarden) en begint na de zomervakantie (met een paardenkamp waarschijnlijk) het 'naar de grote school gaan' en hoe gebeurt dat ineens?
Bron:

Deel dit GIFje via

Jep, op de fiets. Oké, dat noemen we 'het stalen ros', maar kom op, dat is het toch niet echt als je een paardenmeisje was/bent. En het kan dus anders en dat laat dit meisje uit India zien. Zij galoppeert lekker iedere dag op haar, in schooluniform, naar de les. Dat wil jij, paardenliefhebber, toch ook? In galop naar waar je moet zijn, paard in de stalling en klaar ben je. Waar wacht je op?

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel