Hét bewijs dat je van drank wilsonbekwaam wordt: de vagina van je ex op je lijf

In inktvorm dan hè...

Hét bewijs dat je van drank wilsonbekwaam wordt: de vagina van je ex op je lijf

Deel dit artikel op

Dit zijn Youri en Martijn

Dit zijn Youri en Martijn
Dit zijn Youri en Martijn
Bron:

Deel dit GIFje via

Hierboven zie je ze (waarschijnlijk) nuchter, maar deze gezellige Groningers drinken samen ook weleens een pilsie in het mooie Muntendam. Tijdens zo'n avondje zuipen had Youri een idee, met 'al een paar potjes bier achter de kiez'n', zoals hij het zelf fraai verwoordde. Ze gingen meedoen aan Just Tattoo of Us. Martijn zegde toe omdat hij 'ook al een paar bakken bier ophad'.   

Voor wie geen idee heeft: Just Tattoo of Us is een programma waarin presentator Koen (zelf met Gooiachtig accent) je Groningse accent belachelijk maakt, je behandelt alsof je uit de prehistorie komt én, ook niet onbelangrijk, je elkaar een tattoo mag aanmeten zonder dat de ander weet wat er op z'n lijf komt te staan. 

Nu zijn Youri en Martijn echte maten, bro's in goed Grunnegs, dus dat zal wel loslopen dan toch? Iets met een kratje bier op het bovenbeen ofzo...
Bron:

Deel deze foto via

Nou ehhh... Nope. Martijn had voor Youri bedacht dat er een enigszins erotissche afbeelding van zijn moeder op het been van z'n vriend kwam te staan en Youri, tsja... Youri... DIE HAD DUS BEDACHT DAT DE KUT VAN DE EX VAN MARTIJN OP HET VEEN VAN Z'N VRIEND KWAM TE STAAN. MET DAARONDER DE TEKST 'MIJN GEDACHTES ZIJN BIJ LIEKE' - ZO HEET DE EX. 

Nou ja, omdat een beeld altijd meer zegt dan woorden, ook al typ je ze in Caps Lock, hier een plaatje van de plaatjes:
Bron:

Deel deze foto via

Dus... Martijns nieuwe tinderprofiel? 'Ik hou van hobby's en heb de kut van m'n ex op m'n been staan'. De matches stromen binnen waarschijnlijk! Openingszin? 'Hey schatje, wil je de kut van m'n ex zien? Haha nou dat kan, die staat op m'n been getatoeerd!' 

Nou ja, moraal van het verhaal: zeg nooit dingen toe als je alcohol hebt gehad; loopt elf van de tien keer slecht af - oké, misschien niet zó slecht als hier, maar toch. Al lijkt Youri het allemaal wel prima te vinden... - maar ja, hij loopt dan ook alleen maar met een erotische moeke op z'n lijf rond en niet met de kut van z'n ex.  

(Hier check je de aflevering van Just Tattoo of Us en hier de aftermath van het hele kuttattoogebeuren op RTV Noord.)
Bron:

Deel dit GIFje via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel