BZV | Michelle goes Jomanda met haar stenen en het was janken geblazen

Ga op je matje liggen, leg wat stenen op je buik en geniet van deze BZV-Painthealing...

BZV | Michelle goes Jomanda met haar stenen en het was janken geblazen

Deel dit artikel op

1 Wim

Voor we ons met de healende krachten van kiezelstenen gaan bezighouden, eerst nog even Wim. * Geforceerd bruggetje * Want Wim is dus zo koud als een steen volgens Paula, Marit én Yvon, die speciaal naar z'n boerderij kwam om 'm dat nog even duidelijk te maken. Hij doet niks om ze te laten weten dat-ie ze leuk vindt, is het verwijt. Ja hallo, hij heeft toch hun brieven uitgezocht?! Dan zit z'n taak erop en kan-ie lekker gaan chillen. Zo werkt je programma toch, Yvon! 

Hoe dan ook, Paula pakte de fiets (is ze niks voor Marnix; dat is tenslotte de zoon van Gerrie Knetemann) en muiste er vanonder, zoals dat in wielertermen heet - of zoals Mart Smeets altijd zei: 'Doei, ik ga vast'. Wim vond het getsie, maar was toch sowieso voor Marit gegaan - tuurlijk, Wim. Nu moet Marit in een van de volgende afleveringen aan Wim vertellen dat het toch niks wordt tussen ze. Ik hoop dat ze dat doet 
in een theekopje in Disneyland...     

Deel deze foto via

2 Michelle

"Welkom bij De Wereld Wordt Gek, vandaag is Chris Rock m'n tafelheer. Te gast is Michelle, een champignonnenkweekster die stenen op mensen legt en er dan in kleermakerszit bij gaat zitten."  

Die zin droomde ik vannacht - het was een rare droom. Maar nog lang niet zo raar als Michelle opeens deed. Na een potje janken en wat geklooi met een opblaasbad (hallo Buurman & Buurman) ging ze opeens full Jomanda op de mannen. Ze legde een soort kleinduimpjespoor aan steentjes op de lijven van Ruud en Maarten en ging er heel energetisch bij zitten hummen - ofzo. Ruud moest zelfs nog even met z'n benen wijd, zodat Michelle daar ook nog een steen kon neerleggen. Misschien om te kijken of er daar nog wat energie zat voor haar, want ze had zoutzak Ruud eerder nog vergeleken met een grassprietje. 

Deel deze foto via

3 Marnix

Marnix moest ook al janken. Bij hem kwamen de waterlanders nadat hij overleg had met een vriend die nogal leek op Vlugge Japie uit Bassie & Adriaan. En daardoor kreeg ook Bertine het te kwaad. Zij krijgt namelijk heel veel emoties mee van anderen. Zo had ze onder meer door dat Marnix brak was. In een gesprekje bracht dit Marnix tot de briljante vraag: "Hoe voel ik me dan?" Toen Bertine daar antwoord op probeerde te geven, begon Marnix over het weer. 

P.S. In wat voor malle barbecue was Marnix eigenlijk kip aan het offeren aan het begin van de uitzending?   

Deel deze foto via

4 Jaap

Bij Jaap was het drainagesysteem ook al lek. Nee, dit is geen metafoor voor een potje janken; het drainagesysteem was echt lek, waardoor bepaalde bloemetjes geen water kregen. Met Jaap zelf ging het ook niet helemaal lekker, want volgens hemzelf was zijn hoofd een draaitol met allemaal radertjes erin die aan het ronddraaien waren. Even later waren er ook nog meerdere vlinders aanwezig in z'n leven. De vrouwen hadden daar allemaal weinig oog voor, want die hadden het over de ballen van Jaap - die had-ie ook wel naar het schijnt. Wat-ie ook allemaal aan en in z'n lijf heeft; Jaap vond zichzelf in iedere geval nog heel tsjarmin. Wat? Ja, tsjarmin. 

Deel deze foto via

5 Steffi

Bij Steffie was eindelijk het mysterieuze dessert van vorige week klaar. Het bleek om mislukte tiramisu te gaan; de specialiteit van Roel. Verder waren ze eigenlijk alleen aan het lachen om de 'grappen' van Harrold. Tussen aanhalingstekens omdat ik niet begrijp waarom het grappen zijn. Die man roept Boekel en de rest begint te lachen?

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel