BZV | Figuurlijk, maar ook letterlijk spetteren (bah) met Boer Marnix

En we maakten kennis met Jan, de Bowser van BZV.

BZV | Figuurlijk, maar ook letterlijk spetteren (bah) met Boer Marnix

Deel dit artikel op

1 Boer Wim

Want Bier Wom - sorry, zwaar weekend gehad - Boer Wim heeft het maar zwaar. Hij heeft op z'n zachtst gezegd nogal veeleisende vrouwen uitgezocht. En dus krijgt hij het verwijt dat hij niet Koning Flirt is, en ze willen ook nog op plek 1 staan, boven de boerderij. Ja hallo, zo werkt het niet dames! 

Bovendien lijkt plek 2 me ook wel vergeven, want die is voor dat alleraardigste maffe wagentjes waarmee ze door de akkers reden. Drie stoeltjes naast elkaar die met een knopje omhoog en omlaag kunnen. Daar zou ik dus mee trouwen; wat een fantastisch apparaat! Rest de vraag waarom je in vredesnaam heel onhandig met een fles wijn en glazen door de akkers zou gaan banjeren als je zo'n apparaat hebt? De dames beginnen hoog en als Wim vindt dat ze wat stoms zeggen, zakken ze een stukje. Bak tomatensoep eronder en klaar ben je... (dit laatste zullen alleen de kenners van Ron's Honeymoonquiz begrijpen) 

Deel deze foto via

2 Marnix

Ken je die beelden van Amerikaanse gevangenen, die allemaal in dezelfde overall op het land werken? Nou, zoiets had Marnix ook bedacht, maar dan met roze overalls. En oké, ze zaten ook niet aan een ball and chain vast, maar ze moeten wel 24/7 naar het gebazel van Marnix luisteren en dat lijkt me ook geen pretje. 

Want die zegt dus best merkwaardige dingen, om het maar eens voorzichtig te zeggen. Het begon met iets wat 'langdurig ging duren'. Een beetje een gekke frase, maar vooruit. Vervolgens was er een huis huiselijk; tsja, ook nog vooruit. 

Maar daarna deed-ie er een schepje bovenop door over een van de dames (Janneke geloof ik, maar al die namen joh...) te zeggen dat ze niks was, om vervolgens filosoferend z'n eigen malle conclusietje te trekken dat niks ook iets was. Toen kwam-ie echt los en zei het dat het met een andere dame (haar naam is me ontschoten) weleens zowel figuurlijk als letterlijk kon gaan spetteren. Letterlijk spetteren, Marnix? Dat ziet er zo een beetje uit..  

Deel deze foto via

3 Jaap

Stel, je wil een gevoelig gesprek voeren over of er een beetje muziek zit in het hele gebeuren, waar ga je dan staan? Nou, Jaap en Marilyn wisten het wel: precies onder de aanvliegroute van allemaal 'zilveren vogels'. En dus ontstond er....ffffffffzzzzzzzzzzzzzzzfffffzzzzzzzzfffffffffffffzzzzzzzz (dit is het geluid van een overvliegend vliegtuig, waardoor je een stukje tekst niet kan lezen)...nou en toen pakte hij dus die rode kool en duwde 'm zo in haar mond!

(Maar goed, misschien kon Jaap tussen al die vliegtuigen Marilyn wel gewoon horen met die supersonische oren van 'm, want hij stuurde haar wel weg. Wie weet ontkende ze de holocaust wel ofzoiets gedurende het vliegtuiggeraas, we zullen het nooit weten.) 

Deel deze foto via

4 Michelle

Een gouden BZV-wet is dat als er tuinslangen in het spel zijn er op den duur mensen natgespoten gaan worden onder het mom van gezellig flirterig bezig zijn. Nou, die champignon ging dus mooi niet op bij Michelle. Iedereen hield het droog. Terwijl Michelle aan het spuiten was, hoorden we op een zeker moment wel weer een onheilspellend geluid. Haar Buurman, Buurman en Buurman waren weer bezig en hadden iets omver geflikkerd. Die lui kunnen echt niks. Nou ja, behalve slapen dan. En in een blauwe auto naar huis rijden, want dat moest Zeno doen. 

Deel deze foto via

5 Steffi

Bij Michelle hebben ze de paddenstoelen uit Mario Bros., maar bij Steffi wandelt de Bowser van BZV over het erf: haar vader Jan, een reus met een buik waar de hele champignonplantage van Michelle zes keer in kan. Het lukte Kevin niet langs de eindbaas te komen, want hij moest vertrekken - niet dat die eindbaas daar iets mee te maken had, want Steffi liet in een gesprekje met pa vriendelijk doch vrij dwingend weten dat hij z'n muil moest houden over haar keuze en toch niets in de melk te brokkelen had.   

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel