De inwoners van het dorpje Appel zijn dankzij Samsung de gelukkigste mensen ooit

Veel gelukkiger dan die van Hoorn bijvoorbeeld...

De inwoners van het dorpje Appel zijn dankzij Samsung de gelukkigste mensen ooit

Deel dit artikel op

Het is natuurlijk al prachtig wonen in het Gelderse dorpje Appel. De omschrijving van Wikipedia: "Appel is een buurtschap van de stad Nijkerk, in de gemeente Nijkerk, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het bestaat uit boerderijen, woonhuizen en landhuizen omringd door weilanden en bossen." Je zou er naast boerderijen, woonhuizen en landhuizen ook nog klokhuizen verwachten, maar blijkbaar zit dat toch anders... 

Desalniettemin klinkt het ook zonder klokhuizen als een klein paradijsje op aarde toch? En kijk dan, zo ziet het er eigenlijk ook wel uit. Wat een rustgevend plaatje (die molen is ook nog een rijksmonument)! Mensen die daar wonen hebben niks te klagen. En wij zijn ook allemaal meteen spontaan Appel-fanboy.  
Bron:

Deel deze foto via

Maar toch werd het leven voor de mensen in Appel nóg wat mooier. En dat hebben ze allemaal te danken aan de naam van hun buurtschap. Want Appel is Nederlands voor Apple en dat hadden ze bij Samsung ook door. En dus toog er een team van de Koreaanse elektronicagigant naar het dorpje om vijftig exemplaren van de gloednieuwe Samsung Galaxy S9 uit te delen aan de Appelaars, Appelnezen, Appeltjes of hoe je inwoners van het dorpje ook noemt.

Mazzelaars, zo moet je sowieso noemen. Want wat als je bijvoorbeeld in Hoorn woont, wat kun je dan verwachten van de concurrent? Een Galaxy S9, maar dan net even anders?
Bron:

Deel deze foto via

Of wat als je uit het nabij Appel gelegen Putten komt...

Deel deze foto via

En dan heb je ook nog de Twentse plaats Goor...
Bron:

Deel deze foto via

Eigenlijk kunnen we maar één dorpje verzinnen dat het beter heeft getroffen dan de inwoners van Appel...
Bron:

Deel deze foto via

Maar zelfs dan nog, zouden die mensen er zo gelukkig uitzien? 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel