We kwamen erachter dat je maar 947 dingen kunt doen met een duizenddingendoekje

We worden keihard voorgelogen door de duizenddingendoekjesindustrie!

We kwamen erachter dat je maar 947 dingen kunt doen met een duizenddingendoekje

Deel dit artikel op

Je kent ze wel, van die handige duizenddingendoekjes

Je kent ze wel, van die handige duizenddingendoekjes
Bron:

Deel deze foto via

Maar klopt die naam wel? Dat hebben Kassa, Radar of een onderzoeksjournalist als Peter R. de Vries nooit uitgezocht. Gelukkig is Upcoming er en hebben we het diepgravend onderzocht. Wat blijkt, en dat is SCHOKKEND: je kunt maar 947 dingen doen met een duizenddingendoekje. Meer ging gewoon echt niet, werd duidelijk uit ons empirisch onderzoek. Hieronder alle 947 dingen die je met een duizenddingendoekje kunt doen, met af en toe een leuk plaatje van een mini-ezeltje tussendoor, anders wordt het wel heel veel tekst achter elkaar. Nou, daar gaan we...

1. Het veel te lang op het aanrecht laten liggen zodat het een verschrompeld, verschimmeld, meurend doekje is, 2. Het aanrecht ermee schoonmaken, 3. Er een prop van maken en ermee overgooien, 4. Wapperen, 5. Er een kekke broek van naaien voor kabouters, 6. Het op laten drogen zodat het keihard wordt en je er iemand me kunt vermoorden (iemand vermoorden dus), 7. Er het getal zeven uitknippen en de rest wegflikkeren, 8. Je schoenen mee poetsen, 9. Je kruidenrekje ermee afnemen, 10. In de uitlaat van een auto stoppen, 11. Er thee van trekken, 12. Gemorste koffie mee opdeppen, 13. Inlijsten, 14. Rooksignalen mee maken, 15. In de mond van Albert Verlinde proppen, 16. Onder de kraan houden in de hoop dat-ie daarna opeens weer schoon is, 17. De blaadjes van je planten mee afnemen, 18. In je wok leggen als je daar een andere wok bovenop legt, 19. Boven je hoofd houden als het regent, 20. Achter een gat in je broek stikken, 21. Er een bloedneus mee stelpen, 22. Je neus mee snuiten, 23. Een dekentje voor je banaan van maken, 24. Een dekentje voor je peer van maken, 25. Een dekentje voor al je andere langwerpige fruit van maken, 26. Er de reet van een mini-ezeltje mee afvegen.         
Bron:

Deel deze foto via

27. Onder je voeten binden en er de keuken mee dweilen, 28. In de bek van Jandino Asporaat proppen, 29. Er een zwaan van vouwen, 30. Als servet gebruiken, 31. Er een zwaan van vouwen en daarna als servet gerbuiken, 32. Het als tapijt voor je kabouters gebruiken, 33. Het als dekbed voor je kabouters gebruiken, 34. Er slierten van knippen en in een McDonald's  frietzakje doen om iemand te foppen (werkt alleen met gele doekjes), 35. Je toetsenbord ermee afnemen, 36. Er een niet werkend vliegtuigje van vouwen, 37. Je testament erop schrijven met een stift, 38. Er een ooglapje uit knippen voor je mini-ezeltje.
Bron:

Deel deze foto via

39. Als slabbetje gebruiken, 40. Als mousepad gebruiken (werkt niet heel goed), 41. Om een plastic bekertje doen als dat te warm is om 'm vast te houden, 42. Opeten (probeer dit niet thuis, maar het kan wel), 43. Oorsmeer mee verwijderen, 44. Je vingerafdrukken van een wapen mee vegen als je net iemand hebt vermoord, 45. De ramen lappen, 46. In je oren stoppen als Glennis Grace een liedje zingt, 47. Spinnen mee oppakken zonder dat je zet met blote handen hoeft aan te raken, 48. Laten drogen aan een wasrek, 49. Naast je op de bank leggen, 50. Meebakken in een appeltaart (niet echt lekker, maar kan wel), 51. In de oren van je mini-ezeltje stoppen als Glennis Grace een liedje zingt.  
Bron:

Deel deze foto via

52. In de wasmachine stoppen. 53. Mee gaan zwaaien als je wil dat er een voetbaltrainer ontslagen moet worden, 54. Op tafel leggen als heel klein tafelkleed, 55. Op de tafel van een kaboutertje leggen als normaal tafelkleed, 56. In Frankrijk mee rond gaan fietsen en net doen alsof je de Tour de France hebt gewonnen (als het een gele is), 57. In Italië mee rond gaan fietsen en net doen alsof je de Giro d'Italia hebt gewonnen (als het een roze is), 58. Er zelf een Twisterspeelveld mee maken (hier heb je er een stuk of twintig voor nodig), 59. In reepjes knippen en als confetti gebruiken, 60. In reepjes knippen en het daar dan lekker bij laten, 61. Leest iemand dit nog?, 62. Nee toch..., 63. Nou, dan slaan we er lekker even 883 over, 947. De hoefjes van je mini-ezeltje mee versieren.    

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel