BZV | Ik ben man en zo hetero als Johnny Bravo, maar schreef toch een brief aan Jan

Tijdens de kick-off kon ik maar aan één ding denken: <3 voor Boer Jan.

BZV | Ik ben man en zo hetero als Johnny Bravo, maar schreef toch een brief aan Jan

Deel dit artikel op

Oké, toegegeven: toen ik gisteravond Boer Jan voor het eerst zag en hoorde praten, moest ik gelijk aan die hufter van een Boer Aad denken van een paar seizoenen geleden. Zelfde accent, enigszins dezelfde looks - om je geheugen even op te frissen, hier een fotootje van Boer Aad die je mag printen en bestoken met dartpijltjes.  
Bron:

Deel deze foto via

Maar goed, dat was slechts een eerste indruk. Je moet verder durven kijken. Liefde op het eerste gezicht is ook maar overschat. Dus luisterde ik wat Boer Jan allemaal te melden had. Nou, hij bleek te strooien met filosofische wijsheden waar Plato en Aristoteles nog een puntje aan konden zuigen. Een bloemlezing: "Ik ben zoals ik ben", "Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg" en "Ik wil een doorstart maken op m'n jonge oude dag"

Dat laatste zei hij tijdens een emotioneel betoog over z'n overleden vrouw. Tijdens dit betoog kauwde er een lammetje dat bij 'm op schoot zat op z'n overall. Tsja, dan heb je mij dus; hetero of niet. Kijk nou! Awwwwwwww Jan! <3 <3 <3
Bron:

Deel dit GIFje via

Na deze aandoenlijke lammetjesscène met dito verhaal zagen we Jan ook nog met z'n vier kinderen en Yvon eten. Daar deed hij, opnieuw geëmotioneerd, uit de doeken dat hij een wel weer een arm om zich heen wilde - "En een arm om je heen is toch ook lekker, Yvon". Yvon reageerde daarop gepast door een arm om Jan heen te leggen. Z'n kinderen prakten de aardappels nog eens extra. Dat is natuurlijk ook een reactie. Ik realiseerde me toen ik dit tafereel zag: verdomme, ik heb armen, die kunnen prima om Jan heen!   

Lang verhaal kort: ik zag mezelf al, net als Yvon, op een quad de zonsondergang tegemoet rijden (oké, ze rijden hier weg van de zonsondergang, maar dat ram ik er nog wel in bij Jan). 
Bron:

Deel dit GIFje via

Maar ja, ik ben toch hetero enzo, en Jan was toch ook wel echt op zoek naar een vrouw. Ik sliep er een nachtje over. Eenmaal weer wakker merkte ik dat Jan en zijn kauwende lammetje me niet los hadden gelaten. Dat werd nog eens versterkt door onderstaande foto op de website van BZV, waarop Jan als een ware adonis tegen een zootje hooibalen aanleunt. 
Bron:

Deel deze foto via

Na het bijbehorende oproepje gezien te hebben, werd ik nóg meer bevestigd in mijn ontluikende liefde voor Jan. Hij had namelijk een gedichtje gemaakt, en dat ging als volgt: 

Hallo, ik ben Jan
Wie durft het met me an?
Ik zoek een lieve, warme
eerlijke, spontane vrouw
Ik ben zestig jaar jong
Durf jij het aan? Waag dan de sprong

Ja, toen hield ik het dus echt niet meer...

Deel deze foto via

En nu maar afwachten. SPANNEND!

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel