Column | De penis van Jan Versteegh

"Het uiteindelijke doel is dat de penis van Jan Versteegh de Nobelprijs voor de Vrede wint."

Column | De penis van Jan Versteegh

Deel dit artikel op

Gisteren las ik op de site van onze vrienden van Metro een stukje over de penis van Jan Versteegh. Hij beklaagt zich er in het artikel over – of eigenlijk in een tv-programma met Chantal Janzen, waar het artikel dan weer een gevolg van is – dat het altijd over de penis van Jan Versteegh gaat.

Dat zit zo: Jan Versteegh heeft ooit, desgevraagd, gezegd dat er niks mis is met zijn penis. De penis van Jan Versteegh is, zo verklaarde Jan Versteegh, ‘precies goed, de juiste breedte, prima lengte en mooi recht’. Dat lijkt mij inderdaad een penis om trots op te zijn, Jan. Maar Jan is dat ondertussen niet meer. Hij wordt steeds maar weer geconfronteerd met zijn perfecte penis. Jan Versteegh is wel een beetje klaar met zijn penis, liet hij Chantal Janzen weten.   

Toch bestrijd ik dat het altijd over de penis van Jan Versteegh gaat. Sterker nog, ik denk dat Nederland en de wereld wel een beetje meer penis van Jan Versteegh kunnen gebruiken. Zo zou, denk ik, de penis van Jan Versteegh het ijs kunnen breken op menig kringverjaardag. Dat er na de koffie en taart een hapjesschaal op tafel komt waar, steeds als er een stukje leverworst of blokje kaas vanaf wordt gegrist, langzaam maar zeker een foto van die prachtige penis van Jan Versteegh zichtbaar wordt. Het wordt een veel gezelligere verjaardag, dat verzeker ik je.

Tekst gaat verder onder de penis van Jan Versteegh 
Bron:

Deel deze foto via


De penis van Jan Versteegh zou zelfs de zwartepietendiscussie in een ander vaarwater kunnen brengen. Vlieg elkaar niet meteen in de haren over de kleur van Piet, maar babbel eerst eens rustig over de penis van Jan. Als je eenmaal bent uitgepraat over die schitterende kaarsrechte fallus van ‘m dan is de kou wel uit de lucht en ga je met een heel ander gemoed de discussie in over het al dan niet aanbrengen van schmink – en zo ja, hoeveel - op iemands gezicht.

Tenslotte sluit ik zelfs niet uit dat de penis van Jan Versteegh de wereldvrede een stapje dichterbij kan brengen – al is dat misschien wel minder ambitieus dan de Zwartepietendiscussie oplossen. Poetin, Kim Jung-un en de heren van IS moeten toch ook doordrongen zijn van de schoonheid van de penis van Jan Versteegh? Palestijnen en Israëliërs die midden in Jeruzalem samen een enorm standbeeld oprichten ter ere van de penis van Jan Versteegh. Donald Trump die op een een persconferentie zegt: "Jan Versteegh? Grab ‘m in his wonderful dick!". Het zijn nu nog vergezichten, maar wat zou het mooi zijn als het ervan kwam.

Het uiteindelijke doel is dat de penis van Jan Versteegh de Nobelprijs voor de Vrede wint. Kan Jan er ook weer een beetje trots op zijn. 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel