7 CL-analisten die we na Sander Lantinga nu vast ook gaan zien bij Veronica

Dit klinkt nu ineens niet meer zo gek.

7 CL-analisten die we na Sander Lantinga nu vast ook gaan zien bij Veronica

Deel dit artikel op

Dacht je met John Heitinga al het dieptepunt bereikt te hebben, komen ze bij Veronica in hun Champions League-uitzendingen doodleuk met Sander Lantinga (voetbalervaring: RTL Sterrenteam oid?) aanzetten. Wat staat ons nog meer te wachten? Nou, dit waarschijnlijk...

1 Hans Kazan

Hans Kazan
Bron:

Deel deze foto via

Wordt ingezet als Messi z'n trukendoos weer eens opengooit. Hans heeft immers verstand van trucjes. Als Hans niet kan zit er een willekeurige vrachtwagenchauffeur aan tafel bij Toine van Peperstraten. 

2 Een mimespeler

Een mimespeler
Bron:

Deel deze foto via

Komt het analistenteam van Veronica versterken vanwege zijn expertise op het gebied van gestreepte shirts, waar in de Champions League bijvoorbeeld Celtic mee speelt. Handig! 

3 Bulletje

Bulletje
Bron:

Deel deze foto via

Deze voormalig jurystier bij de Miniplaybackshow zal voornamelijk worden ingezet bij wedstrijden waar Spaanse ploegen bij betrokken zijn, want hij is tenslotte een stier. Huuuuuuuuuuuuu!

4 Patty Brard

Patty Brard
Patty Brard
Bron:

Deel dit GIFje via

Staat nog onder contract bij SBS (waar Veronica onderdeel van is) en moet zo af en toe ook wat te doen hebben. Wordt ingezet als er veel schwalbes worden gemaakt, want zoals je hierboven ziet heeft ze verstand van duiken. 

5 De Baron uit Bassie en Adriaan

De Baron uit Bassie en Adriaan
De Baron uit Bassie en Adriaan
Bron:

Deel dit GIFje via

Wordt ingevlogen als het een dramatische wedstrijd gaande is. Gaat-ie 'drommels, drommels, drommels!' roepen, een telefoon kapotknijpen en dan verdwijnt-ie weer uit de studio - oké, dit is eigenlijk best een briljant idee. 

6 De vrouw van John Heitinga

De vrouw van John Heitinga
Bron:

Deel deze foto via

Dacht je dat John al die briljante teksten zelf bedenkt? Nee, die komen rechtstreeks van z'n vrouw Charlotte Sophie. Dus dan kun je haar er ook net zo goed neerzetten toch? Naar eigen zeggen zal ze dit seizoen worden ingezet als Ajax een wedstrijd speelt in de Champions League en kans maakt om wereldkampioen te worden.  

7 En natuurlijk the one and only Coby Hokkema uit Oss

En natuurlijk the one and only Coby Hokkema uit Oss
Bron:

Deel deze foto via

Dit wordt de steranalist! Coby kijkt al haar hele leven zijdelings voetbal mee met haar man Gerard als ze de Libelle doorbladert, dus je hoeft Helma niks meer over het spelletje te vertellen. Gaat er met name iets van zeggen als spelers gemeen doen tegen elkaar en ze geen doelpunt zetten.   

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel