Dit zijn de enige 5 Nederlanders die nog bondscoach willen worden

Wij hebben ze gevonden. Kiezen maar uit dit unieke groepje, KNVB!

Dit zijn de enige 5 Nederlanders die nog bondscoach willen worden

Deel dit artikel op

Na het afzeggen van Henk ten Cate zijn er nog maar vijf Nederlanders over die bondscoach van het Nederlands Elftal willen worden. Dit zijn ze.   

1 Barry Hutjes (43) uit Beverwijk

 "Ik heb er wel zin in hoor. Lekker beetje in die dug-out hangen. Zulke mooie stoelen heb ik thuis niet. En het zou ook wel eens lekker zijn om zo af en toe een tijdje weg te zijn dat klerewijf van me. Ik ben ook wel geschikt denk ik; ben de vaste grensrechter bij SV Beverwijk 5. Ik zou sowieso John Heitinga weer oproepen. Die zegt altijd goeie dingen over voetbal."    
Bron:

Deel deze foto via

2 Joey van Bergen (7) uit Raalte

"Het lijkt me echt vet cool om bondscoach te zijn! Denken jullie dan dat ik de handtekening van Robben kan krijgen? Dat zou echt chill zijn. Van m'n vader moet Van Persie er weer in. Ik denk wel dat ik dat doe. En misschien vraag ik m'n vriendje Kasper ook, die speelt bij me in F1 en heeft al vet veel doelpunten gescoord. Ik moet m'n ouders nog wel vragen of ik naar Rusland mag als we ons plaatsen."     
Bron:

Deel deze foto via

3 Charissa Donkelaars (18) uit Schiedam

"OMG bondscoach, wat is dat? Met voetballers? Aaaaaaahhhh die zijn vaak superlekker en kk rijk. Dat wil ik wel doen. Die avond dat Ajax in 2010 in de finale van het WK stond, heb ik me ook laten vingeren achter het fietshok door Damian dus ik heb best wat met voetbal."      
Bron:

Deel deze foto via

4 Bikkel (11), de hond van de familie Kunst uit Eelde-Paterswolde

"Wafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwafwaf!" (Enthousiast geblaf, en Bikkel kwispelde ook driftig met zijn staart toen hij de vraag kreeg voorgelegd of hij bondscoach wilde worden.) 
Bron:

Deel deze foto via

5 Danny Blind

"Ik ben op dit moment op zoek naar een baan, dus dat bondscoachschap lijkt me wel wat. Bovendien heb ik de nodige ervaring op voetbalgebied. Ik ben een tijdje trainer/leider van het team van m'n zoon geweest. We verloren natuurlijk best vaak, maar ik had niet het idee dat dat aan mij lag. Nee, laat ze maar bellen!" 
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel