BZV | De laatste aflevering: Hipster Herman, een WC-potrace en Nicole en Karen

Ga je op een WC-pot zitten en lees de samenvatting!

BZV | De laatste aflevering: Hipster Herman, een WC-potrace en Nicole en Karen

Deel dit artikel op

Het zit erop, dus blikken ook wij nog even terug op het seizoen met de 'beste' Painttekeningen - en oké, ik kon het niet laten een nieuwe te maken van David op en Mara op een WC-pot, dat was een once in a lifetime opportunity... 

1 Boer Olke

Olke werd eerst mentaal nog even helemaal kapotgemaakt door Sandra in het begin van de uitzending. Terwijl ze in een lege saloon een shotje stierensperma (ofzoiets) zaten te drinken somde Sandra op wat ze allemaal leuk vond. Dat was eigenlijk alles behalve Olke zelf, die daarop z'n conclusies trok en hoopte dat Sandra nog eens zou bellen.

Als Sandra de ranch in Texas daadwerkelijk belt en Olke net even met z'n hand in een koe staat te graaien is de kans groot dat er ene Karen de telefoon opneemt, want die toverde Olke aan het einde van de aflevering uit de hoge hoed, of uit het achtereind van een koe, of waar Olke ook maar dingen vandaan tovert. Toch nog een happy end voor onze Grote Vriendelijke Reus.   

Deel deze foto via

2 Boer Riks

Ook Riks kwam opeens met iemand anders op de proppen. Hij had even slim naar een wortel gekeken of iets dergelijks en ineens was daar Nicole. Terwijl Riks in eerdere afleveringen toch meer van de worsten leek te zijn dan van de wortels. Daarnaast leerden we Riks kennen als de man die heel erg van drieletterwoorden houdt. God en dus, meer is er eigenlijk niet in het leven volgens Riks. Dus.  

Deel deze foto via

3 Boer Marc

Urenlang heeft Marc ons verveeld met z'n gefluister en mislukte grapjes, terwijl achteraf bleek dat hij ook gewoon even Tinder Zambia aan had kunnen gooien. Nu gooide Marc na een paar afleveringen het hoge woord eruit tijdens het mangoplukken. Wat we eigenlijk al vanaf hun eerste skypegesprekje wisten, gebeurde ook: hij koos Annekim. Na wat ongemakkelijk gedoe met ouders, gekke tantes en vrienden raceten Marc en Annekim hun geluk tegemoet in tractor. Naar Canada, ergens in Afrika of waar er ook maar tegen tilapia's gefluisterd kon worden. 

Deel deze foto via

4 Boer Herman

Herman zei tegen Yvon dat Fleur hem neemt zoals-ie is en dat de liefde hem totaal niet heeft veranderd. Ehhh, ja hoor Herman, tuurlijk. Je moest alleen maar naar de kapper alwaar ze een boybandlid van 'm hadden gemaakt. Hij komt er bij de fanfare waarschijnlijk niet meer in met dat hippe kapsel. Bij de ouders van Fleur ging het ook prima, vooral omdat hij een enorme taart had meegenomen die er bij Pa Fleur wel inging. Geen gekots dus, zoals op he keuzemoment van Herman, waar Anne het niet binnen kon houden. 

Deel deze foto via

5 Boer David

De makers van Boer Zoekt Vrouw wilden dat we met een glimlach afscheid zouden nemen van dit seizoen en dus zagen we de grootste creep van het stel, nadat hij eerst bij Dracula op bezoek was geweest, rondjes rijden op een WC-pot. Wat?! Ja echt, dat is blijkbaar iets. Wat een cadeatje nog even op het einde zeg! De kers op de taart, of om in het vocabulair van David te blijven: de warmer op je body. Super, super, super, super! 

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel