BZV | Afl 10: Heeey, Olke wordt keihard gefriendzoned en Riks worstelt en dumpt Marit

Stap op je segway en lees de samenvatting!

BZV | Afl 10: Heeey, Olke wordt keihard gefriendzoned en Riks worstelt en dumpt Marit

Deel dit artikel op

We zagen niemand heel ongemakkelijk in een enorm theekopje in Eurodisney zitten (nog steeds het hoogtepunt van BZV aller tijden ooit, bedankt Bert!), maar er waren in de citytripaflevering genoeg ongemakkelijke momenten, met name bij Olke, Riks, David, Herman en Marc (oké, dat zijn ze allemaal en het was natuurlijk vooral bij Olke en Riks ongemakkelijk...). Een samenvatting per boer, met tekening, en om alvast op de laatste aflevering van volgende week vooruit te lopen een heus 'liefdescijfer', waar uiteraard niet over gecorrespondeerd kan worden.   

1 Boer Herman

We beginnen nog even luchtig met het duo waarbij alles rozengeur en manenschijn is. Als je liefde zelfs een tripje met de segway overleeft, dan zit het wel snor. Ik maakte een drankspel van de beelden bij Herman en Fleur (ook omdat er verder niet zoveel gebeurde) en dronk iedere keer dat ze elkaars hand vasthielden. Gevolg: drie lege flessen wodka en ik zit dit stukje nu srtalbezypen te topen - bezopens voor: straalbezopen te typen. Het officiële Upcoming BZV-liefdescijfer: 1.648.930.349,23 (dat is heel hoog). 

Deel deze foto via

2 Boer David

Gaan we door met nog een succesverhaal - althans, ze lijkt voorlopig heel gelukkig te zijn met die creep: David en Mara. Aan het begin van de aflevering koos onze bodywarmerboer voor Mondhoek Mara (haar mondhoeken gingen er zowaar omhoog van staan) en er deed zich meteen een bijna-tongen-momentje voor. Later in het café in dat onbekende Roemeense stadje nog een keer zo'n moment. Jongens, ook als er getongd kan worden gewoon effe je gevoel volgen!

Hoewel er dus niet (in beeld) getongd werd, was alles voor de rest weer helemaal super. Super dit, super dat. Je voelt 'm al aankomen: ook bij de beelden van David en Mara deed ik een drankspel: iedere keer als er iemand super zei, moest ik drinken. Gevolg: drie lege flessen tequila bij die wodkaflessen en zo bezopen dat de painttekeningen nog lomper zijn dan normaal... Liefdescijfer: geen idee, kan niet meer tellen vanwege de drank, maar SUPERHOOG! 

Deel deze foto via

3 Boer Marc

Succestory III is dat van Marc en Annekim, die op citytrip meteen maar even de relatietest der relatietests uitvoerden: samen kamperen, en meer in het bijzonder samen een tent opzetten. Na die nacht in de tent was Marc erachter gekomen dat Annekim een echte bushgirl was. Hmmm, oké Marc, zullen we de bikinilijn van je schatje er even buiten houden, dat is misschien iets te veel informatie over je wilde nacht in de tent.

Maar goed, er is wel liefde en passie in het spel dus. Eigenlijk is het enige wat een succesvolle relatie nog in de weg kan staan de kwestie of olifanten wel of niet een of ander riviertje kunnen overzwemmen. Dat moet een te nemen orde zijn. 
Het officiële Upcoming BZV-liefdescijfer: het aantal tilapia's op de kwekerij van Marc en dat vermenigvuldigd met pi (ook dit is weer een heel hoog cijfer). 

Deel deze foto via

4 Boer Riks

Oké, is het nu tijd om voor ramptoeristje te spelen en dat gaan we het eerst doen in Canada. Even leken Riks en Marit het nog wel gezellig te hebben toen ze de slappe lach kregen terwijl ze door een of ander boek zaten te bladeren (de bijbel? Of komt Riks in de hel als-ie de slappe lach krijgt en tegelijkertijd in de bijbel leest?). Maar zo zat het niet. De liefde moest groeien volgens Riks, maar dat ging nog niet echt lekker tijdens de romantische snelwandeling, het in z'n bek proppen van zoveel mogelijk marshmallows en het skiën.

En dus (no pun intended) zagen we Marit wanhopig voor haar uitkijken toen Riks weer eens aan het bidden sloeg: word dan verliefd, stomme idioot! Maar nee hoor. Riks worstelde, zei hij. En hoewel hij nog wel een dikke bobbel in z'n broek had, kon het toch nooit wat worden volgens hem. Want er was dan wel niks mis met Marit (toch een halve liefdesverklaring als het uit de mond van Riks komt), maar dat was niet genoeg voor Riks. Dus. Helemaal niks. Liefdescijfer: 348.290 - het aantal keer dat Riks dus heeft gezegd in alle afleveringen van BZV, waardoor je op -25.789 uitkomt.    

Deel deze foto via

5 Boer Olke

Heeey, wat leuk dat je bij het stukje over Olke bent aangekomen zeg (denk bij het lezen van deze zin aan een reus die ongemakkelijk zwaaiend met z'n handen de kamer komt binnenstappen en koffie gaat zetten). Als je dat gedoe met Riks al ramptoerisme vond, dan waren de scènes tussen Olke en Sandra helemaal Tsjernobyl all over again. Olke werd namelijk keihard gefriendzoned door Sandra, terwijl hij al dacht dat ze tot in het eind der tijden kupkes koffie zaten te drinken in die Texaanse ranch van 'm.

Nou, mooi niet dus, Olke. Sandra had namelijk last van blokkades, examenvrees en nog meer metaforen die erop duidden dat ze nooit een lasso om jouw lus zal gooien - dit is ook weer een metafoor trouwens. Ondertussen zat ze ook nog doodleuk aan de hotelbar te sjansen met de barman en andere mannen op te pikken. Heel pijnlijk allemaal. 
Het officiële Upcoming BZV-liefdescijfer: het aantal kamers dat Olke en Sandra in het hotel hadden, maar dan met een min ervoor en zes nullen erachter. -2.000.000 dus.  

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel