BZV | Afl 9: Kalverliefde, mangoliefde, super! En Riks moet nog even verliefd worden..

Vang een paar mango's en lees de samenvatting!

BZV | Afl 9: Kalverliefde, mangoliefde, super! En Riks moet nog even verliefd worden..

Deel dit artikel op

Deze negende aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal was het eigenlijk alleen bij Herman koek en ei. Bij de rest ging het soms van kwaad tot erger. Dus eerst even het sprookje van Herman en daarna de andere boeren. 

1 Boer Herman

Tsja, wat moet je over boer Herman zeggen. Zijn citytrip met Fleur speelde zich af in de zevende hemel. Die zevende hemel blijkt een Frans dorpje met een hartjestuin te zijn en Herman en Fleur gingen helemaal los. Herman vond zichzelf ook veel te klef, maar ja, ze stonden nu eenmaal onder stroom als handjes vasthouden. Niks meer aan doen. Hup Herman! 

Deel deze foto via

2 Boer Riks

In Canada kwamen Riks en Eline tot de conclusie die ze ook al acht afleveringen geleden na een minuutje speeddaten hadden kunnen trekken: Hij staat een beetje in de weg. Want bij Riks zit het zo: je hebt God, dan op plaats twee een bakkie koffie, dan een hele tijd niks, en dan komen die vrouwtjes die hij naar Canada heeft laten komen eens om de hoek kijken.
 
  
Niet verwonderlijk dat het zo zit trouwens, want Jezus, de zoon van God, bleek dus voor Riks z'n zonden gestorven te zijn. Eén van die zonden was dat hij na dat gesprekje met Eline het zelf bij een kort 'bedankt' hield en Marit erop afstuurde voor een knuffel. Dus. Weer aan de koffie daarna. En o ja, ook nog even verliefd worden op Marit. Die is goedgekeurd door God. 

Deel deze foto via

3 Boer David

Het woord super viel weer tienhonderd miljoen keer bij David en de vrouwen, terwijl het allemaal helemaal niet zo super bleek te zijn, want Susanne gaf met een 7,5 haar leven het hoogste cijfer. David kwam niet verder dan een 6,9. Dat is op z'n hoogst 'mwoa', maar zeker niet super.

Het cijfer komt ook dichter bij de werkelijkheid dan al dat gesuper dat uit hun monden komt, want er is helemaal geen reet aan in Roemenië. Weer dat vage gelul in een weiland, hou op! Ik zeg dit niet graag, maar: David kan wel een beetje meer Riks gebruiken, qua lompheid. Maar nee hoor, hij voelde weer van alles en er werden dingen in 'm losgemaakt - z'n bodywarmer waarschijnlijk, want die had-ie op den duur ingeruild voor een McGregor-setje, typisch boerenkleding...

Gaap, gaap, gaap. Zo'n dvd met haardvuur erop (ja, ze staken daadwerkelijk de open haard erbij aan) is minder slaapverwekkend dan dat gezemel in Roemenië. Maar goed, misschien is het volgende week wel opeens spannend, want eerlijk gezegd zou het me ook niet verbazen als David een seriemoordenaar blijkt te zijn die de voering uit z'n bodywarmers haalt en ze in plaats daarvan voert met het haar van z'n slachtoffers. Ofzo.    

Deel deze foto via

4 Boer Olke

Oioioioioioioi Olke, wat deed je nou allemaal? Doe effe rustááágh. Aan het begin van de aflevering sprak de reus uit dat hij wilde dat één van de blonde kaboutertjes zo snel mogelijk bij 'm introk - het maakte eigenlijk niet uit wie, als ze maar koffie met 'm dronk - en vanaf dat moment escaleerde het zo gierend uit de hand dat een contaminatie hier wel even op z'n plaats is. 

Alberdien ging in gesprek met de kalfjes en voelde dat ze een emotioneel wrak was. Hup, naar huis. Maar ook bij Sandra waren de woorden van Olke even rauw op het dak gevallen. Dat zal er niet beter op zijn geworden toen Olke z'n keuze voor haar bekendmaakte met de woorden dat ze een relatie gingen beginnen. Dat wordt een gezellig citytripje...

Deel deze foto via

5 Boer Marc

Liefde is... samen mango's uit een boom rammen. Althans, dat leek Marc te vinden, want op het moment dat mango nummer tien (Mango Nr. 10 - a little bit of Annekim by my side..., nieuw liedje van Lou Bega...) uit de boom viel, verklaarde hij de liefde aan Annekim. Marc vergat haar daarbij vol op de bek te pakken (herken je momenten, Marc!), maar hij haalde wel Anke letterlijk uit de droom. Anke kon dat maar moeilijk accepteren en ging nog even verhaal halen. Zo droom je over samen mango's eten tussen de tilapia's, zo sta je hysterisch met een koffer in je hand te vragen waarom je naar huis moet. Het kan verkeren.  

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel