BZV | Afl 8: Tilapiaseks, de bodywarmer van David, kotsen bij Herman en God bij Riks

Trek je bodywarmer aan en lees de samenvatting!

BZV | Afl 8: Tilapiaseks, de bodywarmer van David, kotsen bij Herman en God bij Riks

Deel dit artikel op

In de achtste aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal verkoos Herman Fleur boven de kotsende Anne, maar eerst jassen we de andere boeren er even doorheen in deze samenvatting plus illustraties - deze keer met goedkeuring van boven...

1 Boer Olke

Het was even wachten voor we iets van Olke en z'n blonde cowgirls te zien kregen (daarom begin ik maar even met 'm), maar Alberdien kwam er meteen in met een legendarische quote toen we eenmaal naar Texas gingen. "Ze doen het hier toch anders met de boerenkool", zei ze. Nou, en of ze het anders doen met de boerenkool in Texas. Ze eten het met glas en al op, zo bleek tijdens de Thanksgivingviering van Olke en z'n reuzenfamilie. Alberdien werd daar op een campingstoeltje achter een reuzentafel geplaatst waardoor we op een bepaald moment alleen haar kruin boven de tafel zagen uitsteken.

Dat klinkt niet als een erg goeie aflevering voor Alberdien, maar niets is minder waar: ze sloeg naar verloop van tijd weer enorm aan het kroepen met Olke bij de stal. Of ja met Olke...met de helft van Olke, want hoger komt ze eigenlijk niet. Ze had ook aan een halve Olke genoeg, want ze was dolblij na de kroepsessie. De vraag is: kiest Olke voor de kusjes in het bos met Sandra van vorige week of kiest hij voor kroepie (snappie, van groupie...) Alberdien?    

Deel deze foto via

2 Boer Riks

Bij Riks was er deze week naast Marit en Eline nog iemand op bezoek, en dan heb ik het niet over Owen en Olivia. Nee, God zat - figuurlijk - ook gezellig mee te smikkelen van de (niet echt goed gestampte) hutspot. Hij was overal. Eerst werd hij door Owen aangesproken om voor een nieuwe stiefmoeder te zorgen - dat moest volgens Owen vrij snel daarna Eline worden, hetgeen voor een ongemakkelijke tafelsituatie zorgde; bedankt hè, God!

Maar toen moest het eigenlijk nog beginnen. Het gedonder in de keet. En met 'de keet' bedoel ik dan de kerk die Riks aan de dames liet zien. Want Riks, je kan die tochtige schuur wel een inspirerende omgeving noemen, maar als dat inspirerend is dan is de wachtkamer bij de tandarts ook een inspirerende omgeving. 

Eline had het ook door en had helemaal geen zin in God en die tochtige keet, ook al had ze de dag ervoor nog een goed gesprek gehad met Riks (door Riks afgesloten met de gevleugelde woorden 'Ga je naar bed of wat is de bedoeling?!'). Marit daarentegen stond zo ongeveer te tongen met de dominee, maar ja, zij was volgens Riks weer niet goed met de kinderen. Dus ja, dan zal het wel op onderstaande uitdraaien volgende week...

P.S. Ik denk erover deze BZV-samenvattingen als luisterboek uit te brengen en ze dan in te laten spreken door Riks. Hoe hij Jona en de walvis voorlas aan z'n kinderen was ongekend! Wat een emotie legde hij erin zeg...

Deel deze foto via

3 Boer David

Waar Riks zijn ziel verkocht heeft aan God, daar kon David deze aflevering niet zonder zijn bodywarmer. Het arme ding moest naast het warmen van de niet onaanzienlijke hoeveelheid body van David ook nog eens luisteren naar al dat vage gelul in Roemenië. Susanne wist niet meer waarom ze in vredesnaam een brief naar David had geschreven - op zich geen rare gedachte - en begon uit pure ellende maar meloenen in stukken te hakken, om zich vervolgens met het gezicht van een oorwurm richting een picknick met David te slepen.

En dat terwijl David toch voor Mara kiest, want daar wisselde hij tussen een paar grijze flatgebouwen wat vaagheden mee uit die ze beiden als een goed gesprek interpreteerden. Ook wisselden ze een schalkse blik uit toen Susanne nog wat met die stukken meloen aan het klooien was. Huisje (ruïne) boompje bodywarmer voor David en Mara.   

Deel deze foto via

4 Boer Marc

Net als je denkt dat Marc zijn tilapia's compleet verwaarloost - eieren bakken (of koken), jeeps met tractors verplaatsen; ze waren met van alles bezig behalve tilapia's - stonden ze ineens met z'n drieën langs de rand van een bassin te ginnegappen over tilapiaseks. Dubbelzinnige opmerkingen maken over neukende vissen, je moet er maar opkomen. Anke lijkt er wel voor te vallen, want zij bekende tintelingen te voelen en zag zichzelf al wel in Zambia wonen.  

Deel deze foto via

5 Boer Herman

Aiaiaiaiai, wat een spanning bij Herman. Anne zong al met haar kopstem (jeweetwel, wat klinkt als gegil) dat ze een miracle nodig had en ze kotste en passant ook nog de hele boel eronder, maar wat ze al aan zag komen - waarom dan toch dat gekots, Anne? - gebeurde: Herman is verliefd op Fleur. Toen hij dat bekendmaakte, zette hij het meteen op een wrijven met z'n nieuwe liefde. Na die wrijforgie tijdens de omhelzing wist Herman niet hoe snel hij Anne in de auto naar huis moest krijgen, zodat hij het rijk alleen had met Fleur voor nog veel meer gewrijf. 

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel