BZV | Afl 7: Veel smeren, kusgeluidjes bij Olke en de harde worst van Riks

Haal je worst uit de oven en lees de samenvatting!

BZV | Afl 7: Veel smeren, kusgeluidjes bij Olke en de harde worst van Riks

Deel dit artikel op

Lippen, bezwete witte ruggen; er werd van alles besmeerd in alweer de zevende aflevering van Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Welke boer wat besmeerde of op zich gesmeerd kreeg lees je hieronder. 

1 Boer Olke

Het ging er heftig aan toe bij Olke. Dat bleek nog niet uit de eerste beelden uit Texas, want daarop liepen Olke, Alberdien en Sandra (of moet ik zeggen Famke en Sunshine) gedrieën hand in hand door het Amerikaanse land. Het had een gezinnetje kunnen zijn: Olke de papa, Sandra de mama en Alberdien het kind, want Alberdien bleek naast Olke en Sandra een kaboutervrouwtje te zijn - misschien valt het wel mee trouwens; Olke is tenslotte 2 meter 73 lang en breed.

Tot zover niks aan de hand in Texas, maar toen deed het kaboutervrouwtje uit de doeken dat ze wilde zoenen met Olke. Dat feest ging niet door (waarschijnlijk vanwege het gebrek aan een keukentrapje om bij Olke z'n lippen te kunnen ofzo), maar even later, na weer een stukje hand-in-hand-lopen met Sandra, hoorden we wel kusgeluidjes uit het bos komen. Een gelopen koers dus, zou je zeggen. Ware het niet dat we Olke in een later shot wijdbeens op een kleed het kaboutervrouwtje zagen aaien. Conclusie: Olke is het Feyenoord van Texas, hand in hand kameraden en geen woorden maar daden.  

P.S. Alberdien deed ook nog aan een stukje taalvernieuwing waar Ivo Niehe nog een puntje aan kan zuigen. Nadat Olke en Sandra hun steak hadden goedgekeurd deed Alberdien dat met de nu al historische woorden mine too, hoor - en hoor klinkt in het Engels al snel als whore, hetgeen hoer betekent. Ze zei dus eigenlijk die van mij ook, hoer.   

Deel deze foto via

2 Boer David

Hoer. Dat brengt ons automatisch in Roemenië, want daar ging Suzanne zich langs de snelweg hoereren toen het iets te gezellig werd tussen David en Mara en haar immer op standje chagrijnig staande muil - terwijl ze wel steeds zegt dat ze alles superrrrrrrrrleuk vindt. Suzanne was sowieso een beetje ondeugend, want eerder in de aflevering zei ze al dat ze warm werd van David z'n zaad - oké, z'n koolzaad, maar toch.

Wie David gaat kiezen, is nog niet echt duidelijk, want hij maakte in een soort functioneringsgesprekken bekend dat hij de dames allebei heel leuk en spontaan vindt - en hij had bedacht dat het wel handig was om te zeggen dat Mara op z'n moeder leek. Daarna ging hij marshmallows vreten bij het kampvuur, want z'n leven is één groot schoolreisje. Beetje meloenen jatten bij oude vrouwtjes, over koolzaad lullen en bij het vuur zitten, meer voert 'boer' David niet uit op zo'n dag.  

Deel deze foto via

3 Boer Riks

"Als het begint te roken, is het klaar." Dat waren de eerste legendarische woorden van Riks deze aflevering. Hij had het over z'n ovenworsten. Ja, je leest het goed: Riks flikkert z'n worsten in de oven. Hé worsten? Was er dan ook, zoals altijd in BZV als het over fallussymbolen gaat, een dubbelzinnige opmerking? Ja hoor, uiteraard. Riks zei in een bijzinnetje dat hij hoopte dat de dames beter waren met worsten dan hij. Wink wink. 

Had Riks het dan alleen maar over worsten? Nee, hij zei ook weer heel vaak op totaal willekeurige momenten dus. En hij brak in bij z'n buurman en maakte een aanhanger buit. Riks gaat kiezen voor Marit, die z'n lippen al even in mocht smeren met lippenbalsem. Dus.   

Deel deze foto via

4 Boer Herman

Boer Herman zat ook lekker van een worst te smikkelen in een Frans restaurantje. Eerder die dag had hij lekker naar kasten gekeken (waar hij terzijnertijd misschien nog wel eens uit gaat komen...?) en op een boomstam gediscussieerd over de kleur van de ogen van Anne. Maar z'n belangrijkste mededeling betrof er eentje over pannen: Herman onthulde dat hij niet iemand is voor een complete pannenset.

Met wie Herman samen oud wil worden met een incomplete pannenset in de kast werd nog niet duidelijk. Maar in de teaser voor volgende week werd wel duidelijk dat Herman eruit is. Hij is dus verliefd, of zoals hij verliefdheid poëtisch omschreef: iets raars voelen.     

Deel deze foto via

5 Boer Marc

Over Marc kun je bijna niks schrijven, want hij praat te zacht om 'm te kunnen verstaan. En dan zit-ie ook nog eens op dingen die veel lawaai maken: een crossmotor (met het woord BAD op de nummerplaat) en een jetski. Hij was op die jetski beland doordat Annekim graag een ritje met 'm wilde maken. Eerder liet ze zich ook al insmeren door de tilapiafluistereraar. Het werd zelfs zo intiem dat Anke maar in haar eentje op een rots ging zitten. Later hadden Anke en Marc ook nog wel een gesprekje over relaties enzo, maa toch denk ik dat hij voor Annekim gaat kiezen.  

Deel deze foto via

P.S. In deze quiz vind je uit welke boer ui Boer Zoekt Vrouw jij bent. 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel