BZV | Afl 3: Worsten draaien, natte onderbroeken en Jelle, de Hugh Hefner van BZV

Het was tijd voor de kinky dagdates.

BZV | Afl 3: Worsten draaien, natte onderbroeken en Jelle, de Hugh Hefner van BZV

Deel dit artikel op

Van worsten draaien tot stokken vasthouden; de makers van Boer Zoekt Vrouw hadden er alles aan gedaan om de dagdates zo suggestief en dubbelzinnig mogelijk te maken. Leren handschoenen, condoomachtige worstomhulsels, natte onderbroeken, paarden met gekke maskers en de vader van Olke als de Hugh Heffner; het was bijzonder kinky allemaal. Hier de samenvatting per boer, geïllustreerd met een prachtige painttekening (print ze uit, die dingen worden veel geld waard later!).                 

1 Boer Olke

Boer Olke deed op de ijsbaan een paar wondersloffen van Sjakie met ijzers eronder aan z'n voeten (voor mensen die de wondersloffen van Sjakie niet kennen: HEEL LELIJKE SCHOENEN) en zwierde over het ijs als een met groeihormonen volgepompte Peter Pan. Zijn vijf Tinkerbells wilden allemaal aan Olke z'n stok zitten.

Dat ging dus eigenlijk bestwel lekker met 'm. Hij was met z'n hoofd in de wolken - oké, dat is Olke altijd. Maar toen verscheen daar Jelle ten tonele. Jelle is de vader van Olke en dus verantwoordelijk voor de naam Olke (waarvoor hulde). Maar Jelle is ook de man die nogal de thunder stal van Olke. Toen hij met z'n gebakjes aan kwam lopen, bestond Olke even niet meer voor de vijf dames. Wat een prachtig scenario zou het zijn als Jelle straks in Texas met de drie overgebleven vrouwen als de Friese versie van Hugh Hefner in een bubbelbad zit. Met z'n zwembroek tot aan z'n oksels opgetrokken, want Jelle draagt z'n broeken lekker hoog. Jelle kan het hebben. Hup Jelle!   

Deel deze foto via

2 Boer Herman

Herman en z'n vrouwen willen eigenlijk het liefst de hele dag trompetteren, maar werden door BZV opgezadeld (hehe) met een stel ruftende paarden die zo hard door de plassen renden dat één van de dames er een natte onderbroek van kreeg. Tussen die op hol geslagen paarden door had Herman zich naar eigen zeggen ook nog de ballen uit de broek geflirt. Dat zullen ze er dan wel uitgeknipt hebben. Dat hadden ze ook wel even kunnen doen met het geknuffel tijdens het uitkiesmoment, want dat was erg ongemakkelijk. Alsof-ie vijf vaten radioactief afval stond te omhelzen.     

Deel deze foto via

3 Boer Marc

Bij boer Marc bouwden ze de meest waardeloze boot aller tijden. Of ja, boot. Het was helemaal geen boot. Ze hadden 27 bamboestokken aan elkaar geknoopt en dat was het dan. Als hij z'n tilapia op dezelfde manier kweekt in Zambia dan zou dat wel meteen de hongersnood in Afrika verklaren.

Tot zover de maatschappijkritiek, terug naar het daten. Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Marc kiest voor de krullenbol die ook in Zambia woont. Als dat niet zo is, eet ik zes kilo levende sprinkhanen op.  

Deel deze foto via

4 Boer Riks

O God, neeeeeeeeeeee! Dat was het eerste wat ik dacht toen duidelijk werd dat ze op de dagdate van Riks worsten gingen draaien. En ja hoor, binnen no-time zag ik Riks met hele geile zwarte leren handschoenen een dubbelzinnige opmerking maken over aftrekken. Brrrrrrrrrrrr!

Riks toonde zich ook weer van z'n meest complimenteuze kant. Vorige week noemde hij één van de dames een halve bouwvakker; deze keer zei hij dat er iemand zo het slachthuis in kon. Na het wekelijkse gezever over de kerk koos ook Riks drie vrouwen uit. Daarbij stuurde hij Catharina terug naar thuisplaneet Floekie Hop Bop III. Waarschijnlijk verstandig, maar wij moeten dat gekke buitenaardse wezen wel missen nu. Voordeel: het geluid van de tv kan weer aan volgende week.    

Deel deze foto via

5 Boer David

Bij dikke David hadden ze het in eerste instantie goed bekeken: ze gingen lekker eten, hetgeen ook meteen voer voor een emotioneel gesprek over eten was. De conclusie: David houdt van lekker eten. Ja, dat hadden we al een beetje gezien, Deeevid. 

Daarna moesten de vrouwen het hoofd van David boetseren. Prima om het alleen bij z'n hoofd te laten, want anders was alle klei ter wereld nu op. Nadat de dames vijf Gollums hadden gepresenteerd, koos David voor twee jonge chickies en die wat oudere bitch om volgende week z'n Roemeense erf om te laten ploegen.  

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel