BZV | Afl 1: Wie mag er op de trompet van Herman blazen en de spierballen van Marc

Het is weer begonnen!

BZV | Afl 1: Wie mag er op de trompet van Herman blazen en de spierballen van Marc

Deel dit artikel op

Het is altijd even doorbijten met die brievenaflevering van Boer Zoekt Vrouw. Goed beschouwd zit je naar mannen te kijken die post sorteren. Dat is best saai - ga maar na: er is ook geen livestream van het sorteercentrum van PostNL in de lucht. Maar als je ongemakkelijke speeddates wil zien, moet je je ook even door zo'n brievensessie heen slaan in aflevering 1. Bovendien had Yvon een soort Love Boat afgehuurd, dus wie zijn wij dan om dat links te laten liggen. Even een resumé per boer zodat je volgende week helemaal klaar bent voor de speeddates.    

P.S. In plaats van spetterende gifjes van de uitzending moeten jullie het even met een soort painttekeningetjes doen, want ze hebben de boel godgloeiende zondagavond nog niet op NPO Gemist gezet?! 
 

1 Boer Olke

Olke rijmt op gemolke en daarom heeft Olke nu een zootje koeien in Texas, maar geen vrouw die 'm daarbij helpt (lees: voor hem kookt). Aldus stapte hij op de Love Boat. Dat ging niet zonder slag of stoot, want Olke (je kunt die naam niet vaak genoeg opschrijven) stootte meteen z'n kop bij het aan boord gaan, wat hem wel weer een aai over de bolke opleverde van Yvon.   

Deel deze foto via

Toen die hindernis eenmaal genomen was, bleken er meer dan 200 vrouwen op Olke geschreven te hebben. Veel hadden een knutselwerkje gemaakt; zo moest Olke op een zeker moment een dier uit elkaar trekken om de brief te kunnen lezen. Harriët was een van de vrouwen die op Olke geschreven had, maar waarom ze dat in vredesnaam gedaan had, werd niet helemaal duidelijk. We zagen immers een innige liefdesscène tussen haar en haar paard. Olke had het op den duur ook wel gezien en liet het uitzoeken van de brieven aan z'n kortpittige zussen over. Ach ja, je kan ook niet olke brief zelf lezen.    

2 Boer Herman

Veertig dames zouden gaan uitmaken wie in de toekomst op Hermans trompet zou gaan blazen, want zoveel brieven waren er voor hem. Dat selectieproces gingen we niet bekijken voordat Herman bewees dat boeren niet alleen vuistiep in de reten van koeien zitten, maar dat ze ook trombônes kunnen fisten. Waarom deed je dat Herman? 

Deel deze foto via

Goed, hoe dan ook: Francofiel (en is-ie eigenlijk ook niet iets anders waar je fiel voor kunt zetten?) Herman zocht iemand waarmee hij een duo kan gaan vormen bij wie Zanger Rinus en Romana in het niet gaan vallen. Dat gaat wel lukken, want hij was meteen al zo geëmotioneerd door een brief dat er zweet uit z'n traanbuizen kwam.      

3 Boer Riks

Boer Riks houdt al een paar jaar Ontario bezet in een wereldveroverend gezelschapsspel voor dyslectici, maar wil nu zijn legers versterken met een vrouw - de vorige hield het niet meer bij 'm uit.  Veel eisen heeft Riks niet: als ze naar de Christelijke Mavo is geweest en koffie lust, is het prima. Hij was dus zo klaar met het uitzoeken van de brieven. Omdat er toch een beetje Riks in de uitzending moest, zagen we hem in allerlei poses cola drinken (waarom eigenlijk geen koffie?) aan de bar van de boot.    

Deel deze foto via

Riks moet er wel even voor uitkijken dat hij die niet die Limburgse receptioniste kiest die al allerlei vuurvonken zag overspringen, want dat was een beetje een raar typje. Maar goed, die kunnen elkaar volgende week toch niet verstaan op de speeddate, dus dat komt wel goed.  

4 Boer David (Deevid, blijkbaar)

David had evengoed aan Ik Vertrek mee kunnen doen, want hij gaat in Roemenië een nieuw bedrijf opbouwen. Omdat een vrouw daarbij ook wel handig is, wil hij er eentje uit Nederland laten overkomen (meestal gaat dat andersom...). Als hij dat bedrijf opstarten net zo aanpakt als het uitzoeken van de brieven, dan zou het een topuitzending van Ik Vertrek kunnen worden. Hij begon er namelijk gewoon maar eens even mee, en dan zou er vanzelf wel een strategie uitrollen. 

Deel deze foto via

5 Boer Marc

Boer Marc en z'n bodybuilderslichaam moesten zich maar liefst door 362.832.256 brieven heen worstelen. Nee oké, het waren er 829, maar dat is nog steeds heel veel. Tsja, dat krijg je als je tilapia kweekt. Die visjes zijn echte babemagnets. Of tenminste, dat moet wel, want ik snap niet waarom hij anders zoveel brieven heeft gekregen. Het is niet zo dat hij een gevoelige jongen is met een lichaam waar Jerom uit Suske en Wiske nog de hik van zou krijgen... (om de dames een plezier te doen, heb ik 'm hier even zonder t-shirt getekend) 

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel