Awwwww zielig, dit is het meest genegeerde verkeersbord van Nederland

Doe het gewoon eens een keer, zeker na dit verhaaltje; hoe zou jij het vinden als niemand zich wat van je aantrok?

Awwwww zielig, dit is het meest genegeerde verkeersbord van Nederland

Deel dit artikel op

Lieve Upcominglezertjes, kom maar eens bij ons op de digitale schoot zitten; we hebben een heel aangrijpend verhaaltje voor je. Het heet 'De zelfmoordpoging van Victor het Verkeersbord'.  
Bron:

Deel deze foto via

Er was eens een verkeersbord dat Victor heette. Nadat hij in elkaar was gezet in de verkeersbordenfabriek mocht hij de wijde wereld in, samen met heel veel andere verkeersborden. Victor had er heel veel zin in. Maar waar is Victor dan? Nou lezertjes, roep maar zo luid je kunt: Victor, waar ben je? Victóóóóóór?!  
Bron:

Deel deze foto via

Daar is Victor. Hij was nog een beetje verlegen, dus was lekker achteraan in de rij gaan staan van alle andere verkeersborden die op pad werden gestuurd om de mensen zich aan de regels te laten houden. Maar wij willen Victor natuurlijk wel even van dichterbij zien. Roep maar weer: Victóóóóóóór, laat je eens zien?  
Bron:

Deel deze foto via

Ja Victor, zo kunnen we je heel goed zien.  Ja lezertjes, zoals jullie zien was Victor dus gemaakt om ervoor te zorgen dat fietsers afstapten als ze hem zagen. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe het Victor verging in de praktijk? Vraag maar aan Victor: Victóóóóóóór, hoe ging dat in de praktijk?
Bron:

Deel deze foto via

Hij werd door alles en iedereen volkomen genegeerd. Want zeg nou zelf lieve lezertjes, als jullie aan komen fietsen en Victor of één van z'n broertjes zien, is toch ook het eerste wat jullie denken: hoe kan ik hier nou eens handig omheen fietsen? Nou, daar werd Victor dus niet zo blij van. Vraag maar eens aan Victor: Victóóóóóór, wat wilde je doen toen iedereen je steeds negeerde? 
Bron:

Deel deze foto via

Ja lieve lezertjes, Victor ging naar Frankrijk en sprong van de Eiffeltoren. Gelukkig had hij alleen maar een paar deukjes en overleefde hij het. Een sympathieke Fransman bekommerde zich om hem en nam Victor in juli mee naar de Mont Ventoux om een etappe in de Tour de France kijken.   
Bron:

Deel deze foto via

Jawel, eindelijk luisterde er iemand naar Victor! En wat voor iemand: de winnaar van de Tour de France! Victor was helemaal blij en zo liep het toch nog goed af met Victor. Dus lezertjes, jullie moeten de broertjes en zusjes van Victor ook niet meer zo negeren. Stap gewoon eens af en aai het 'fietsers afstappen'-bord even. Dat hebben ze wel verdiend! 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel