Psssst, pssssst...ik denk dat Japanners stiekem buitenaardse wezens zijn...

Japanners, toeval of geplande actie?

Psssst, pssssst...ik denk dat Japanners stiekem buitenaardse wezens zijn...

Deel dit artikel op

Jarenlang vraag ik me al af: hoe zit dat nou met die rare Japanners? Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig, hier op planeet aarde? Wat bezielt ze hun Japannerschap uit te oefenen op de manier zoals ze dat nu doen? Vragen, vragen, vragen...  
Bron:

Deel dit GIFje via

Een tijdje terug, op een parkeerplaats nabij het Zwitserse Sankt Morritz, kwam het antwoord. Ik stond op die parkeerplaats omdat ik met een 20-urige busreis mee was (over die helse ervaring misschien later meer op deze website) en de chauffeur even wat stukjes appel uit z'n snor moest plukken. Wij er dus uit. En daar, in de frisse berglucht, stonden ze hoor: Japanners - die zijn immers, net als Nederlanders, overal.   
Bron:

Deel dit GIFje via

De Japanners in kwestie deden allemaal typische Japannerdingen (foto's maken van alles wat bewoog, foto's maken van alles wat niet bewoog en...ja, nee, dat was het wel zo'n beetje). Ik keek wat om me heen en toen zag ik haar. Een Japanse vrouw met zo'n mondkapje dat Japanners wel eens dragen als ze foto's aan het maken zijn.  
Bron:

Deel deze foto via

(Hierboven helaas niet de vrouw in kwestie, omdat ik m'n telefoon in de bus had laten liggen en ik ook al niet de tegenwoordigheid van geest had een camera van één van de Japanners af te pakken.) 

Laat het even rustig tot je doordringen. 2000 meter hoogte. Frisse berglucht. Een plek waar mensen juist expres naartoe gaan voor die frisse berglucht. En wie staat daar de tandarts uit te hangen: EEN GEK JAPANS WIJF. Toen restte er voor mij nog maar één conclusie...
Bron:

Deel deze foto via

Hoe langer ik erover nadacht, hoe meer het klopte. De groep Japanners op aarde is hier lang, lang geleden neergezet vanaf hun thuisplaneet Vrōppie Glæåk Tûk om ons te testen. Hoe reageren we op hun rare fratsen? 
Bron:

Deel dit GIFje via

Want raar doen ze dus. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg raar. 
Bron:

Deel dit GIFje via

Hier nog een regel tekst om daaronder weer een gifje neer te kunnen zetten die bewijst hoe raar Japanners doen...
Bron:

Deel dit GIFje via

Goed. Die zogenaamde "Japanners" doen dus raar. En dat is allemaal een experiment, zorgvuldig vastgelegd met al die camera's en selfiesticks van ze. Op Vrōppie Glæåk Tûk wachten ze ondertussen geduldig af tot we het echt niet meer verwachten en dan slaan ze genadeloos toe en onderwerpen de "Japanners" ons. Nu denk je misschien: wat een gek verhaal. Maar let maar op, ooit besef je: dat verhaal van die Zwoebe Zwoebstra op Upcoming over die gekke Japanse wezentjes zou best eens waar kunnen zijn...
Bron:

Deel deze foto via

Het alternatief is namelijk dat Japanners gewoon mensen zijn en dus echt knettergek zijn. Dat zou een nog veel aparter verhaal zijn. Toch? 
Bron:

Deel dit GIFje via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel