ZOOmergasten | Bekijk de favoriete fragmenten van je vrolijke vriend Alfred Jodocus Kwak

Met een wel heel bijzonder fragment speciaal voor zijn adoptievader Henk de Mol!

ZOOmergasten | Bekijk de favoriete fragmenten van je vrolijke vriend Alfred Jodocus Kwak

Deel dit artikel op

Nadat de uitzending met Boes vorige week totaal uit de hand escaleerde, nodigden we deze week een op het oog totaal onschuldige gast uit om aan de snavel voelen, en en passant laat hij ook nog zijn favoriete gifjes aan ons zien: Alfred Jodocus Kwak. 
Bron:

Deel dit GIFje via

Welkom Alfred, of heb je liever dat ik Jodocus zeg? 
Ehh, mag ik daar later op terugkomen? 

Tuurlijk Alfred of Jodocus. Laten we dan maar beginnen met je eerste fragment. 
Dat lijkt me inderdaad het beste. We kunnen hier het best naar kijken zonder dat ik het inleid. Gewoon kijken en genieten! 

Bron:

Deel dit GIFje via

Met alle respect, maar wat is dit voor kutfragment? Denk je dat de mensen zitten te wachten op een of ander glimgifje van een paar ballonnen? We proberen hier een website te runnen, waar ben je nou helemaal mee bezig, idiote eend?! 
O ja, ehh sorry, ik wist het ook allemaal niet. Maar denk je dat het voor mij allemaal zo makkelijk is? Sinds die Herman van Veen schreef dat ik iedere dag vrolijk moet zijn, probeer ik de gekste dingen om vrolijk te blijven...Volgende fragment dan maar...
Bron:

Deel dit GIFje via

Jezus Christus, Kwak, kom je nou echt met die geflipte clown Bumba aanzetten? Wil je dat we zelfmoord plegen ofzo? 
Poeh, ja, ehh, jeetje, ik probeer ook maar wat. Ik dacht: een clown, dat vinden de mensen wel leuk. Alfred. Noem me maar Alfred trouwens. Dat is toch m'n voornaam. Even denken hoor. Wat zou ik nog meer kunnen laten zien...dit misschien? Hé, dat rijmt. Van rijm word ik vrolijk. Joepie. Nou, kijken maar.   
Bron:

Deel dit GIFje via

Ja, eendjes van een glijbaan. Veel beter. 
Poeh, gelukkig. Ik werd al zenuwachtig. Ik word hier zelf behoorlijk vrolijk van. Ik was wel vaker vrolijk, maar zo vrolijk als nu was ik nooit. 

Alfred, ken je Rob Geus eigenlijk ook? 
Wie?

Rob de Smaakpolitieman. Die is juist nooit vrolijk. Al helemaal niet als het over rubbertjes gaat. 
Goh vreemd, ik word juist heel vrolijk van rubbertjes. Met m'n vriendin Winnie, if you catch my drift.., maar je hebt natuurlijk ook rubberen eendjes. Kijk, deze..
Bron:

Deel dit GIFje via

Awwwwwwwww, Alfred, je fragmenten worden steeds beter. Ik heb begrepen dat we nu bij het emotionele deel van de show zijn aanbeland? 
Ja, dat klopt. Dit fragment is voor mij  pa. Henk. Hij is een mol. Maar laten we kijken. De beelden spreken voor zich. 

Bron:

Deel deze foto via

Ehh, ja. We zien een zwart vlak...?
Ja, klopt. Dit vindt pa hartstikke mooi. Mollen zijn blind, weet je. Dus Henk kan hier uren naar ehhh, ja, kijken. Prachtig!

Ja. Nou. Oké. Dan denk ik dat dit het was, Alfred. Bedankt voor die eendjes van de glijbaan en die rubberen eend op het hoofd van een hond. Voor de rest was het ruk. Lekker Alfred! 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel