ZOOmergasten | Een diepteinterview met jouw favoriete koe: Boes

Met uiteraard de vraag der vragen, en een pijnlijke onthulling voor Boes...

ZOOmergasten | Een diepteinterview met jouw favoriete koe: Boes

Deel dit artikel op

Omdat de kijkcijfers van de eerste twee afleveringen van Zoomergasten enorm tegenvielen, pakken we nu écht uit. We hebben de leukste koe ter wereld uitgenodigd om zijn favoriete fragmenten te laten zien en om hem stevig aan de tand te voelen. We hebben het natuurlijk over Boes!
Bron:

Deel dit GIFje via

Welkom Boes. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen en de vraag stellen die al tijden op m'n lippen brandt. Komt-ie: wie laat zich niet koeioneren? 
Leuk dat je die vraag stelt, want dat ben ik dus. Ik laat mij niet koeioneren. Ik, Boes de koe. Of koe, ben ik eigenlijk geen stier? Ik zie er toch behoorlijk mannelijk uit. Kijk maar naar m'n eerste fragment en zie me lekker pompuhhh, dat is toch mannelijk?  
Bron:

Deel dit GIFje via

Ehh Boes, ik dacht dat je het zelf wel wist, maar uit onze research bleek dat je een os bent. Je bent gecastreerd. Dat betekent dat ze je ballen met twee stenen hebben geplet. Weet je daar niks meer van? 
WAT?! Geen ballen? Ik weet ehhh...jeetje..ik moet even... (Boes trekt z'n tuinbroek uit en kijkt tussen z'n benen, red.) Nee, ik heb inderdaad geen ballen. Verdomd, dat verklaart een hoop van dat rare gedrag van mij. Even een fragmentje om mijn balloosheid mee te compenseren hoor.     
Bron:

Deel dit GIFje via

Oké Boes. Gaat het weer een beetje? We dachten echt dat je het wist.  
Ja, het gaat wel weer. Het zijn maar ballen. Er zijn ergere dingen op de wereld. Het is niet zo dat ik geen koekinderen meer kan krijgen ofzo. 

Ehh ja, Boes... Volgende vraag dan maar. Kun jij een fietsband repareren? 
Wat een rare vraag, maar ja, ik kan een fietsband repareren. Al hangt het er wel vanaf hoe kapot-ie is. Een gecastreerde fietsband kan ik bijvoorbeeld niet repareren, maar gewoon een lekke band wel...
Bron:

Deel dit GIFje via

Sorry dat ik je onderbrak Boes, maar je lulde te lang. Dan haken de mensen af. Goed, volgende vraag: dans jij de rock 'n roll en samba met mensen mee? 
Weer zo'n rare vraag. Maar: ja, ik dans de rock 'n roll en samba met iedereen mee. Dat vind ik gezellig en... (moment van bezinning bij Boes, red.) Zeg, zit je me nou heel bijdehand alle vragen uit m'n eigen liedje te stellen? Dat pik ik niet hoor! Ik laat me hier niet koeioneren! Ik zal je godverdomme eens laten zien... (Boes is boos, red.) 
Bron:

Deel deze foto via

Zo Boes. Voor iemand zonder ballen ging je daar behoorlijk tekeer. Maar waarom ik je confronteerde met de tekst van je introliedje, is omdat de eerste regel als volgt gaat: 'welke os kan ons iets leren?' Dus ben je eigenlijk niet een ontzettend dom rund als je niet wist dat je gecastreerd was? 
Zeg, wat is dit voor kruisverhoor! Ik dacht dat dit een gezellige avond zou worden!

Sorry Boes. Kunnen we het goedmaken? 
Nou, misschien met wat geile porno...
Bron:

Deel dit GIFje via

Ooooooohhhhhoooooooooohhhhhh jajajajajajajaaja... (Boes stopt z'n hand in z'n tuinbroek, red.)

O ja, dat gaat allemaal nog wel zonder ballen? 
Zeg, moet je nou alles verpesten? Ik ben hier helemaal klaar mee! (Boes doet z'n zender af en loopt woedend de studio uit, red.) 

Oké, daarmee komt er een vrij abrupt einde aan deze derde aflevering van Zoomergasten. Volgende week zijn we er weer, met Alfred J. Kwak. Tot dan! 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel