Ironisch, refoweb noemt Pokémon niet bestaande, onzichtbare wezens

Hmm, wie is er verder ook al maar weer niet bestaand en onzichtbaar...

Ironisch, refoweb noemt Pokémon niet bestaande, onzichtbare wezens

Deel dit artikel op

Kijk, dit soort foto's ken je waarschijnlijk wel. Een rijtje met met scooters van Domino's Pizza die omver donderen: ironie. Grappig. Mooi.  
Bron:

Deel deze foto via

Maar sinds 18 juli 2016 van het jaar 2016 na de zoon van God is er een overtreffende trap van ironie en daarvoor moeten we de mensen van jongerencommunity refoweb eeuwig dankbaar zijn. 
Bron:

Deel deze foto via

Deze site dus, te bereiken via de url www.refoweb.nl. Met een leuk pepermuntrolletje in de header, dus ze doen wel een beetje aan zelfspot. Maar het wordt pas écht lollig (maar dan onbedoeld) als ze vragen over Pokémon GO gaan beantwoorden. Deze vraag kregen ze namelijk voorgeschoteld:  
Bron:

Deel deze foto via

In de bijbel geen woord over Pokémon GO(d), dus dacht deze vragensteller: ik schakel de jongens en meisjes van refoweb in. De redactie gaf onderstaand antwoord. De eerste zin is fantastisch (de laatste trouwens ook..). Godmensen die het hebben over een niet bestaand en onzichtbaar wezen, ironischer wordt het niet. Vooral omdat ze dus eigenlijk zeggen dat alle gelovigen naar de psycholoog moeten.  
Bron:

Deel deze foto via

En er is meer. BONUSIRONIE. Want ik vermaakte me zo op refoweb dat ik er lekker bleef hangen en de zoekfunctie uitprobeerde: ik ging, net als Gordon en andere BN'ers eens deden, op zoek naar God. Maar helaas...
Bron:

Deel deze foto via

Bedankt refoweb, you made my day! 

Disclaimer: ik heb de site aan een grondige inspectie onderworpen en nergens kunnen ontdekken dat het een satirische jongerencommunity is. Mocht dat toch zo zijn: chapeau, jongens en meisjes van refoweb! 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel