Spannend! Deze koeien zitten vandaag weer bij de telefoon: geslacht of niet?

Geslachd!

Spannend! Deze koeien zitten vandaag weer bij de telefoon: geslacht of niet?

Deel dit artikel op

Voor veel koeien is het vandaag een enorm spannende dag: worden ze geslacht of niet? We gingen langs bij een paar fraaie exemplaren om te kijken hoe het ervoor staat met de zenuwen. 

1 Mina 12

Mina 12
Bron:

Deel deze foto via

"Ik ben echt fokking zenuwachtig. Ben helemaal klaar met die kutboerderij hier, dus hoop egtwel dat ik geslacht word!" 

2 Anna 34

Anna 34
Bron:

Deel deze foto via

"OMG, ik sta nog steeds helemaal strak van alle energydrink die ik een paar weken geleden heb gedronken, dus hoop wel dat ik geslacht word. Ik stuiter al een paar weken door de wei." 

3 Bertha 17

Bertha 17
Bron:

Deel deze foto via

"Ik stond er superslecht voor op bio-industrie, dus het wordt ziek spannend. Als ik geslacht word, loei ik de hele buurt bij elkaar!" 

4 Marie 21

Marie 21
Bron:

Deel deze foto via

"Het zou echt fokking chill zijn als ik geslacht word. Voor ik dan naar het slachthuis ga, ga ik eerst nog even flink de beest uithangen in Lloret. Hopen dat ik daar geen geslachtsziekte oploop hahaha." 

5 Dora 38

Dora 38
Bron:

Deel deze foto via

"Ik sta er heel chill voor, dus ik word denk ik wel geslacht. Als ik geslacht word, wil ik daarna iets met communicatie gaan doen. Misschien doe ik eerst nog een gap year in het vriesvak van Albert Heijn als hamburger." 
Veel koeien laten in de loop van de dag via sociale media weten of ze geslacht worden of dat ze nog even moeten wachten op de gang naar het slachthuis. Dit gaat ieder jaar weer gepaard met de nodige hilariteit omdat veel koeien ondanks hun naderende dood nog totaal niet kunnen spellen en geslacht verkeerd schrijven.

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel