Een bezopen sprookje: hoe adtstronaut André Zuipers op Adturnus belandde

Lees het spannende verhaal van adtstronaut André Zuipers!

Een bezopen sprookje: hoe adtstronaut André Zuipers op Adturnus belandde

Deel dit artikel op

1 Er was eens een adtstronaut die heel erg van zuipen hield

Kijk, dit is 'm: André Zuipers. Maar hij was op een gegeven moment wel uitgezopen op aarde.
Bron:

Deel deze foto via

2 Dus nam Zuipers op een goede dag een belangrijk besluit

Hij was toe aan een nieuwe adtdaging en wilde zich van de planeet zuipen. Op een weiland tussen Adtsterdam en Adtcoude werden hij en zijn ruimteschip (de Zoepnik) gelanceerd. Hier vertrekken Zuipers en zijn Zoepnik voor de grote reis.
Bron:

Deel deze foto via

3 Zuipers scheerde door de ruimte in zijn Zoepnik en maakte van alles mee

Zo ontmoette hij vlakbij Mars een stelletje kotsmonauten die niet veel goeds in de zin hadden. Ze dronken liters wodka en braakten Zuipers en de Zoepnik er helemaal onder. Zuipers wist nog net te ontkomen, maar raakte wel uit koers.
Bron:

Deel deze foto via

4 Uiteindelijk belandde Zuipers in een uithoek van het Sonnemastelsel

Daar moest hij enorm oppassen dat hij niet in één van de zwarte gaten werd gezogen en zo lichtkaters werd teruggeworpen in zijn queeste naar bier. Ook zat de befaamde ruimteschurk Captain Morgan achter hem aan. Maar Zuipers bleek een bekwaam adtstronaut; hij schudde Captain Morgan af, wist uit de greep van het zwarte gat te blijven en raakte weer op koers voor zijn eindbestemming...
Bron:

Deel deze foto via

5 Jupiler, dat was Zuipers z'n doel

Met hulp van een bevriende adtstronaut, die Zuipers in zijn Vojäger begeleidde, bereikte hij Jupiler. Hier dacht Zuipers te vinden wat hij zocht: lekker zuipen. Maar niets bleek minder waar. Op heel Jupiler was geen druppel alcohol te vinden. Teleurgesteld trok Zuipers weer verder in zijn Zoepnik. Op naar Adturnus!
Bron:

Deel deze foto via

6 Maar ook op Adturnus was in eerste instantie niks te zuipen

Zuipers is echter een man die niet voor één adt te vangen is. Hij stuurde zijn Adtfinder eropuit. Na twee tergend spannende uren keerde de Adtfinder terug met goed nieuws: er was bier op Adturnus!
Bron:

Deel deze foto via

7 En zo zoop André Zuipers nog lang en gelukkig

Na veel omzwervingen had hij zich succesvol van de planeet gezopen. Om het helemaal af te maken kwamen er ook nog aliens langs in hun vliegende shoarmaschotel. Eind goed al goed.
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel