Waarom De Baron de schurk moet worden in de volgende Bond-film

Drommels, het is hoog tijd voor een internationale doorbraak van De Baron!

Waarom De Baron de schurk moet worden in de volgende Bond-film

Deel dit artikel op

1 De Baron verdient wel eens een goed geklede tegenstander

Zelf altijd stijlvol in pak, maar hij moet het opnemen tegen een vervelende clown in een te heet gewassen groene broek met daarboven een soort katoenen PSV-shirt, een malle groene strik en een jasje waar je alle ruitjes van in wilt gooien, en een irritante bejaarde acrobaat die nog steeds in een glimmend blauw pak rondloopt. De Baron verdient een tegenstander die zich ook onberispelijk kleedt! James Bond dus.
Bron:

Deel deze foto via

2 Het vloekvocabulaire van De Baron zou in het Engels heerlijk klinken

Mocht er een 'Plan Geniaal' van De Baron in het B100 lopen en weet Bond te ontkomen, dan zullen de scheldkanonnades Oscarwinnend zijn.
Bron:

Deel deze foto via

3 B100 - hij kwam net al ter sprake - zou ook een glansrol kunnen vervullen

Als hulpje van de hoofdschurk zorgt hij voor spetterende achtervolgingsscènes waarin B100 James in Nederland op de hielen zit. Op daken van trams, dwars over het Museumplein, bovenop de Euromast, hangend aan bruggen (ondertussen De Baron telefonerend op de hoogte houden natuurlijk) en wild kanoënd door de grachten en dan... drommels, drommels and another time drommels!  
Bron:

Deel dit GIFje via

4 De Baron zou wel raad weten met al die gadgets van James Bond

De handen van De Baron zijn krachtiger dan de kaken van Jaws. Al die technische snufjes van James worden vakkundig gesloopt door de ijzeren handen van Baron van Neemweggen. Dat willen we allemaal zien, toch?
Bron:

Deel dit GIFje via

5 De explosies zullen spectaculairder zijn dan ooit

De grote boems die Handige Harry in opdracht van De Baron maakte, zijn berucht. In combinatie met de special effects waar de Bond-films bekend om staan, worden dat explosies die we nog nooit op het witte doek hebben gezien!
Bron:

Deel dit GIFje via

6 De Baron schuwt het niet keihard op te treden tegen z'n eigen mensen

Een echte superschurk is keihard en nietsontziend, ook tegen z'n eigen mensen. En dat kun je aan de De Baron wel overlaten...
Bron:

Deel dit GIFje via

7 En tot slot: De Baron is zelf al een soort vulkaan

Tegen de woede-uitbarstingen van De Baron kan geen vulkaan op, en dus hoeft er niet eerst een heel slechterikenhoofdkwartier in het midden van een vulkaan worden gebouwd. De Baron en Bond zijn voor elkaar gemaakt!
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel