BZV | Aflevering 12, de reünie: Geile Geert heeft zin in kerst

De allerlaatste, waarin ook Janko een fantastische comeback maakt!

BZV | Aflevering 12, de reünie: Geile Geert heeft zin in kerst

Deel dit artikel op

De graancirkel is rond: in de allerlaatste aflevering van het seizoen kwamen de boeren weer terug op dat enorme kasteel waar het elf afleveringen geleden ongemakkelijk speeddatend allemaal begon. En we kregen ook nog te zien hoe het Janko en de anderen verging.

1 Boer Jan

Ik had toch een beetje verwacht dat Rianne zwanger ten tonele zou verschijnen tijdens de reünie, maar dat was helaas niet het geval - of er was in ieder geval nog niks te zien van kleine Miljuschka. Het ging wel hartstikke goed tussen Jan en Rianne. Ze maakt iedere avond een varken voor 'm klaar, dat smikkelt hij in recordtijd op en dan gaan ze naar boven om kindertjes te maken.
Bron:

Deel deze foto via

Rianne heeft inmiddels al veel van haar reuzenspullen verhuisd naar Texel, dus alle kastjes zijn al vol. Nu is het alleen nog wachten tot Rianne haar tienhonderd katten naar Texel brengt en dan leven ze nog lang (vooral Rianne heel lang..) en gelukkig.

2 Bertie

Eigenlijk zou ik Bertie moeten 'eren' met een wit plaatje. Alleen zij in die prachtige oranje jas, uiteraard zwijgend. Dus dan doe ik dan ook maar. Aan iemand die zwijgend een vrouw aan de haak heeft geslagen, moet je zelf ook niet al te veel woorden vuil maken. Doei Bertie!
Bron:

Deel deze foto via

(O ja, toch nog even dit: Esther vindt haar eerste relatie met een vrouw een verademing en heel iets anders, maar is het niet meer zo dat ze gewoon een relatie heeft met een man in een Bertielichaam? Met die gedachte laat ik Bertie voor wat ze is: een min of meer tot leven gewekte vogelverschrikker, die nu een relatie heeft met een vrouw wier kapsel steeds meer op een door de war geraakte baal stro begint te lijken.)

3 Geile Geert

Geile Geert moet je in tegenstelling tot Bertie juist eren met iets heel geils en druks. Want wat hebben we stiekem toch genoten van die drukke testosteronbom oet Mussel. Zelf nuanceerde hij zijn geilheid met deze legendarische woorden: "Als een zoen geil en hitsig is, dan ben je met Oud & Nieuw en de kerstdagen allemaal geil." Prachtig gesproken! Deze is voor jou Geert!
Bron:

Deel deze foto via

Of het wat wordt tussen Geert en Hetty is nog onduidelijk. Ze hebben volgens Hetty nog 'heel wat hobbels te nemen'. Het laat zich raden waar Geert op dat moment aan dacht - en nee, het zijn niet de kamelen waar ze vorige week op zaten...

4 Boer Tom

Na 1806 brieven bleef Tom over met een kapster die te veel make-up op heeft. En wat denk je? Geen vlinders. Ze lulden er een beetje omheen met teksten als 'Misschien willen we iets wat er nu niet is', maar zit het niet gewoon zo Tom, dat we onderstaand de vlinder zien staan die je wil en je de schijn nog even hebt opgehouden omdat je niet de hoon van heel Nederland over je heen wil hebben? Je koopt immers niet zomaar een onderbroek voor iemand...
Bron:

Deel deze foto via

5 Boer Theo Koeman

Wat een enorme teleurstelling en wat is het vervelend voor die lieve Theo dat die Nancy zo'n moeilijk type is! Hij moet meer sms'jes sturen om haar zover te krijgen dat ze wél bij hem in bed kruipt. Potverdomme Nancy, Theo moet koeien melken en kaas maken, en daarna volgt nog het immens ingewikkelde proces dat kant-en-klare bami maken heet! Die man heeft het hartstikke druk en jij mag blij zijn dat hij überhaupt tijd voor je vrij maakt! Stomme Nancy! Met je sms'jes!

Deel deze foto via

6 JANKO

Om positief te eindigen ook nog even een stukje over de boeren die niet genoeg brieven hadden gekregen om mee te doen aan het programma. Nou ja, eigenlijk gaat het alleen over JANKO, want toen het liefdesleven van die andere kwibussen werd besproken, kon ik alleen maar aan Janko denken. Want Janko heeft zijn grote liefde, zijn balletje in de grote pan met groentesoep die het leven is, gevonden! Hoera! Kijk ze eens gelukkig zijn!
Bron:

Deel deze foto via

Een mooier einde dan een stralende Janko konden we ons niet wensen! Je hoopt bijna dat het weer uitgaat en hij in het volgende seizoen weer meedoet. Bijna...

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel