BZV | Afl. 10: Het leren jack van Theo en Geert grijpt Hetty (en haar schoondochter)

Geert heeft beet en laat niet meer los!

BZV | Afl. 10: Het leren jack van Theo en Geert grijpt Hetty (en haar schoondochter)

Deel dit artikel op

Eindelijk, alle boeren hebben gekozen. Bij Bertie was Esther de lul (al denkt ze daar zelf heel anders over en Geert verklaarde in een emotioneel betoog de liefde aan aan Hetty. Maar eerst gaan we taart eten met de 'schoonouders' (clean parents op z'n Berties) van de andere boeren.

1 Boer Tom

Toen Tom het erf van zijn schoonpapa opkwam groeide mijn respect voor hem zienderogen: hij had een hele doos vol drank meegenomen (oké, het was Malibu - beter blurren KRO - in plaats van Friese Beerenburg maar toch...). En toen kwam de kater: de kater. Die gekke Tom goochelde zo een jonge poes uit de duct tape (pluspunten voor Tom) afgesloten Malibu-doos . Eat your heart out, Hans Klok.
Bron:

Deel deze foto via

Een ventilator erbij voor wat wapperend haar en klaar is z'n act. Met als lieftallige assistente natuurlijk Rimke. Was Tom daarom zo geobsedeerd door blond? Was het allemaal een dekmantel voor een carrièremove? Was hij niet op zoek naar een vrouw maar naar een lekkere assistente? Vragen, vragen, vragen... Als we ze volgende week op city trip zien in Las Vegas dan weten we genoeg. (Kijk, dit zijn pas cliffhangers, KRO...)

2 Boer Jan

Over katten gesproken... Jan kwam erachter dat hij tijdens de logeerweek even de vraag had moeten stellen: Wie van jullie heeft tienhonderd katten in huis én heeft een camera op ze gericht zodat geen haarbal onopgemerkt blijft? Dan had Rianne volmondig 'ja' moeten antwoorden en had Jan nu met Marieke vaag, maar katloos zitten te filosoferen op een bank.
Bron:

Deel deze foto via

Ach, zo erg is het ook niet, want Jan zei immers dat hij katten prima beesten vond. Z'n lichaamstaal voegde nog wel iets aan dat zinnetje toe: zolang ze maar in een baan om de aarde cirkelen. Rianne was ondertussen heel gelukkig. Volgens pa praatte ze nu over katten, paarden én Jan. Nog een tijdje dan, want Jan staat nog liever zes uur voor het stoplicht te wachten dan dat hij met tienhonderd katten samenleeft.

3 Boer Theo Koeman

Jawel, Theo is binnen. Alsof-ie van zichzelf nog niet genoeg charisma heeft, pakte hij deze aflevering Nancy (en haar moeder en dochter met het altijd-wind-tegen-kapsel) ook nog eens in met een sexy leren jack. Het leek wel alsof hij zo van de catwalk kwam. Jammer dat-ie het niet aanhield tijdens het appeltaart eten. Maar de beelden aan zee vergoedden veel. Ze 'keken elkaar af en toe lekker an' en het was bingo. Dit gaat helemaal goedkomen en dat is fantastisch nieuws!
Bron:

Deel deze foto via

4 Bertie

Een shot van een wei vol trieste paarden en we wisten hoe laat het was: Bertie-time. "Esther, zou jij met me mee willen met city trip", sprak Bertie. Een glunderende Esther was het gevolg. Ze was helemaal hoteldebotel van Bertie. Ze was gemoedelijk, fijn en het ging allemaal zo makkelijk... door wat voor roze bril ziet die Esther deze wereld. Die regenachtige wei vol trieste paarden zijn in haar ogen een My Little Pony-paradijs en Bertie is een toverfee omringd door eenhoorntjes en regenbogen.
Bron:

Deel deze foto via

Hoe naïef dat was, bleek maar weer tijdens het bezoekje aan de moeder en vader van Esther. Het kwam allemaal niet echt van de grond, terwijl vader Fred (typetje van Kees van Kooten) nog wel z'n beste coltrui uit de kast had getrokken. Dieptepunt qua krommetenentelevisie was het moment waarop Bertie zat te hannesen met een vork en Esther te hulp schoot. Behoorlijk ongemakkelijk, maar Esther zal er wel weer een ontzettend romantisch moment in hebben gezien.

5 Geile Geert

Hij stormde de kamer in en verklaarde in een emotioneel betoog 'de liefde van z'n leven' aan Hetty. Nou, daarna natuurlijk een omhelzing en het nodige gelebber. Geert leek Hetty nooit meer los te laten. Volgens mij is de cameraploeg tijdens de omhelzing uitgebreid gaan lunchen (in Limburg) en waren Geert en Hetty bij terugkomst nog steeds innig verstrengeld.
Bron:

Deel deze foto via

Maar Geert zou Geert niet zijn als hij niet nog wat meer vrouwtjes te pakken had genomen. Eerst was er natuurlijk Ada, die hij bij het verklaren van de niet-liefde in een zoenhoudgreep nam. (Volgens mij zouden ze trouwens prima een ietwat dubieuze samenlevingsvorm met z'n drietjes kunnen uitdokteren, want nu moest Geert bij het afscheid huilen en dat kan ook niet de bedoeling zijn!)
Bron:

Deel deze foto via

Daarna was er nog de ontmoeting met de kinderen (EN DE EX) van Hetty, die opeens intimiderend modern bleek voor Geert omdat ze een vaas had die er niet uitzag als een vaas. Gelukkig maakte haar schoondochter dat ruimschoots goed door eruit te zien als een schoondochter waar Geert eens even lekker aan kon voelen.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel