BZV | Aflevering 9: Tom en Jan kiezen voor de R en Theo is een held!

Met gastrollen voor de SM-meesteres/moeder van Tom, Kim Holland en Villa Achterwerk.

BZV | Aflevering 9: Tom en Jan kiezen voor de R en Theo is een held!

Deel dit artikel op

Wat duurt het lang voor iedereen gekozen heeft hè?! Maar goed, voor ik mijn lofzang op Theo met jullie deel eerst de boeren die wel kozen: Tom en Jan. Maar we beginnen bij de takkewijven van Bertie, en Geert, die zich deze aflevering focuste op achterwerken.

1 Geile Geert

Ja, dat hadden we hem nog niet zien doen. Hij was toch vooral van het zoenen op ieder denkbaar moment, maar nu verplaatste de aandacht van Geert zich naar de derrières. Die pornoboerderij van 'm veranderde ineens in Villa Achterwerk. Lekker wrijven en voelen terwijl hij zijn vrouwen tijdens een gezellig kringgesprek met taart voorstelde aan z'n vrienden.           

Bron:

Deel deze foto via

Na het wrijven der achterwerken wilde Geert eigenlijk wel de liefde verklaren aan Ada (gokje). Hij zat te popelen. En het fonkelde en flikkerde in de onderbroek van Geert. Hij wilde los met zijn keuze. Maar het mocht nog niet van de KRO. Eerst nog even ontbijten in Duitsland met zijn schönes dames en dan zien we nächtste woche eindelijk wie die vrolijke Geert zo aan het flikkeren en fonkelen heeft gemaakt.

2 Dagobertie

De spanning was weer te snijden tussen Katrien en Esther. Zelfs een vraag over het songfestival zorgde bij ons, de kijkers, voor een kromme tenen op de bank. Ze vinden elkaar takkewijven en dat werd treffend in beeld gebracht door de mensen van de KRO. (Bedankt jongens, dit scheelt me weer een kwartier klooien in Photoshop!)
Bron:

Deel deze foto via

Katrien voelt het ondertussen stromen tussen haar en Bertie en Esther schonk ons een kijkje in haar ziel: ze vindt paarden zo leuk omdat je wel tegen ze kunt praten, maar ze niks terugzeggen. Dat verklaart meteen waarom ze Bertie zo leuk vindt. Daar geldt namelijk precies hetzelfde voor. Behalve als ze met een vrouw in een tractor zit; dan gaat ze opeens praten. Op basis van die tractorgesprekken denk ik dat ze voor Esther gaat.

3 Boer Tom

Er was op de boerderij van Tom al veel gezegd over zijn moeder, vooral door hemzelf. Maar hij had er niet bijgezegd dat het een soort enge in het leer gestoken SM-meesteres was, die de dames nog even bestookte met wat kritische vragen. Dat deed er eigenlijk al niet meer toe, want Tom had allang besloten dat hij en Rimke geknipt voor elkaar zijn - haha, ze is kapster!
Bron:

Deel deze foto via

En dus verklaarde hij Rimke de liefde. De erotische spanning die in de lucht hing was groter dan het libido van Kim Holland. Hier stond iets te gebeuren. Twee mensen die voor elkaar waren gemaakt en elkaar eindelijk hadden gevonden. Dat werd dus een stomende vrijpartij in het hooi, met alles erop en eraan. O nee, ze gaven elkaar een high five.

4 Boer Jan

Dan boer Jan, die koos ook voor de R en hij pakte zijn Rianne wel meteen vol op de bek. Het kon 'm allemaal niks meer schelen. Hij stond in vuur en vlam en die boerderij en de schapen konden 'm gestolen worden. Hij had belangrijker dingen te doen dan melken.
Bron:

Deel deze foto via

Die dingen gaat hij dus niet met Marieke doen. Die vond dat ze er een potje van had gemaakt door zich niet open te stellen. En toch blijft dat potje op de een of andere manier toch nog even geopend en moet ze op zoek naar een nieuw dekseltje dat die brij aan gekke metaforen en vage wijsheden wel trekt. (Ik snap ook niks van deze alinea, maar dat komt dus door die vage Marieke.)

5 Boer Theo Koeman

Theo! Mijn held! Of is het zelfs een God, ik weet het niet. Wat ik wel weet, is dat ik alles van die beste man wil weten. Als je Theologie aan de universiteit zou kunnen studeren, dan zou ik dat meteen doen. De rust die hij uitstraalt! Z'n grappen! Dat lieve gezicht! Hoe hij 'ja' zegt! Alles aan Theo is Theo. En Theo is een net door mij bedacht synoniem van 'onmetelijk gaaf'. Theo, vorige week nog een Theotubbie, maar daarmee deed ik 'm ernstig tekort.
Bron:

Deel deze foto via

Jammer genoeg vindt die Nancy dat nog niet helemaal, maar ze lijkt bij te draaien. Hoe kan het ook anders? Iemand die droogjes tegen Yvon zegt: "Ik woon hier", als Yvon heeft gevraagd of ze er nog steeds zijn. Zo'n man verdient toch een vrouw die 'm iedere ochtend aanbidt en dan gezellig een potje gaat Mens-erger-je-nieten (of dammen, want Theo wilde eigenlijk liever dammen, maar daar dramde die lieve schat verder niet meer over door; dat is Theo!).

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel