BZV | Afl. 8: Arme Theotubbie en de bobbel in de broek van Geert

Jazeker, hij was er echt: DE BOBBEL.

BZV | Afl. 8: Arme Theotubbie en de bobbel in de broek van Geert

Deel dit artikel op

Voor ik je een uitgebreide diepte-analyse van de bobbel in de broek van Geert geef, eerst natuurlijk ook nog de andere boeren. Er zijn steeds meer vonken, klikken en warme gevoelens. Behalve bij die arme Theo, daar dreigt het helemaal mis te lopen. Oh-oh...

1 Dagobertie

Maar eerst Bertie. Die had een blik vol lesbische kaasfonduevriendinnen opengetrokken. Slim, want daardoor hoefde ze zelf echt helemaal niks meer te zeggen. Iedereen behalve Bertie leek het zowaar gezellig te hebben: het kaasfonduen liep ondanks haar aanwezigheid uit op een wilde lesbische zoenorgie. Esther deed een 'Geertje' en pakte haar 'dekseltje' vol op de snuit. Dat werd ongemakkelijk omdat Bertie daarbij een beetje keek alsof de duivel in hoogsteigen persoon haar aflebberde.
Bron:

Deel deze foto via

Nu is Esther ook wel de duivel, vond Katrien. Ze deed te veel haar best en dan ging die bitch ook nog demonstratief in de trekker van Bertie zitten! Bertie liep ondertussen de hele dag een kettingzaag door de geluidsbarrière te jagen, zodat iedere vorm van interactie onmogelijk was. Een vriendin raadde haar aan 'in haar hart te kijken', terwijl het mij niet zou verbazen als Dagobertie in de laatste aflevering van ellende uit elkaar valt en een door Willie Wortel gebouwde robot blijkt te zijn.

2 Boer Theo Koeman

Arme, arme Theo. De hashtag #teamtheo zit er nog niet echt lekker in. In ieder geval niet bij Nancy, want ook zij ziet het niet echt zitten met Theo, terwijl hij nu juist dacht 'lekker met haar te gaan spreken'. Nou, uiteindelijk mocht dat ook wel, maar als dit nog liefde wordt, dan voorzie ik binnenkort ook een hartstochtelijke romance tussen Angela Merkel en Vladimir Poetin.
Bron:

Deel deze foto via

Theo deed nog wel z'n best door er bovenstaande tekst uit te flappen, maar bij zo'n lieve boer als Theo denk je dan toch eerder dat hij Nancy daadwerkelijk mee uit grazen neemt (zoals ook op prachtige wijze grafisch is weergegeven hierboven). Kijk, zegt zo'n Geert 't, dan waan je je meteen in een SM-decor uit Fifty Shades of Grey, maar die lieve Theo zie je toch meer in een groen decor als onhandige 'Oh-oh'-roepende Theotubbie (wederom hierboven visueel gemaakt). #teamtheotubbie

3 Boer Jan

Bij Jan op de boerderij leek het er opeens op alsof ze waren getransformeerd in een zweverig praatclubje. Tuurlijk, er zijn in potentie heel veel wollen sokken aanwezig, maar die zitten op die boerderij toch nog gewoon om de schapen heen? Dus hou op met dat gezemel over mensenmensen, Jan. En dan die Marieke, met haar vage gelul over een muur die open en dicht kan. Waar slaat dat op? De enige muur die ik ken die open en dicht kan, is de snackmuur van de FEBO.
Bron:

Deel deze foto via

Nee, doe mij dan maar de Marieke met haar haak, die ze al lang ergens ingerold had als ze Jan in de dorpskroeg was tegengekomen. Ook een beetje vaag, maar ik geloof toch dat ik 'm begreep. En Jan begreep het ook, daar bovenop de toren: hij heeft een klik met Rianne, maar een vonk met Marieke. Een vonk verslaat een klik, dus dat is duidelijk.  

4 Boer Tom

Bij Tom is het nog wat minder duidelijk. Voor hemzelf wel, maar Yvon heeft een cliffhanger ingebouwd waar ze bij GTST met het wel of niet doorgaan van het 37ste huwelijk tussen Ludo en Janine nog een puntje aan zouden kunnen zuigen. Leonie krijgt een lekker gevoel van in bloembollen knijpen, maar Tom deelde de kijkers mee dat hij een lekker gevoel krijgt als één van de dames langs loopt. Maar Wie is het? We weten het nog niet.
Bron:

Deel deze foto via

Ik hoop dat het Bill wordt. Of anders Alfred (hier pardoes van het bord gephotoshopt, sorry). Maar wellicht is het realistischer om aan Tom te vragen of ze een veel te dikke laag make-up op heeft of te vragen of ze van knijpen in bloembollen houdt. Of gewoon wachten tot volgende week, dat kan natuurlijk ook. (P.S. Het wordt Leonie, ik heb z'n kaartje gezien toen hij even naar de WC was...)

5 Geile Geert

Jaja, het was natuurlijk wachten op het moment dat we het ding in Geert z'n broek langzaam zagen ontbolsteren tot de prachtige seniorenknots die het kan zijn. En gisteren was het zover: een ferme bobbel in de broek terwijl z'n schatjes even verderop druk bezig waren met het boodschappenlijstje. Mooi om de natuur aan het werk te zien. Klasse Geert!
Bron:

Deel deze foto via

En alsof dit nog niet genoeg was, kregen we er ook nog allerlei dubbelzinnige grappen bij. "Je spuitwerk is wel goed... voor een dame!", zei Geert tegen Hetty. Maar de dames konden er ook wat van. De worsttoespelingen waren weer niet van de lucht. Om daar dan maar even in mee te gaan: toch gek dat ze niet van de droge worst gecharmeerd waren, want laten we eerlijk zijn, dat is waarschijnlijk een beetje hoe Geerts bobbel eruitziet.. Volgende week gaat het flikkeren bij Geert. Dat belooft wat!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel