BZV | Aflevering 5: De harde stengel van Geile Geert

Geert introduceerde deze week boerenkool-dirty-talk...

BZV | Aflevering 5: De harde stengel van Geile Geert

Deel dit artikel op

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zie Geert overal. Hij ís het programma. Zoals Bono eigenlijk U2 is, zo is 'De Bonobo van het Noorden' - zoals ik Geile Geert ook wel 's noem - Boer Zoekt Vrouw 2015. Zonder de strapatsen van die geile aap was er dit seizoen een stuk minder te beleven. Aan het eind meer over hem en z'n harde stengel, maar eerst de andere boeren - al laat Geert daar zijn gezicht ook zien.

1 Boer Bertie

Dat brengt ons bij Bertie en haar vrouwen. Die kunnen wel een scheutje Geert gebruiken. Ze zaten een beetje te (s)chillen en dat was het - de natte droom van Geert overigens. Kom op dames, ruik, proef, laat je gaan! Laat de Geert in jezelf ontwaken! Nu was de meest opvallende uitspraak van Bertie dat ze het vuur van de open haard warm ging houden. Iets wat ik ten zeerste betwijfel, want Bertie heeft een aura om zich heen hangen dat de volgende ijstijd zou kunnen veroorzaken.
Bron:

Deel deze foto via

In plaats van ruiken en voelen, waren de dames dus vooral piepers aan het schillen voor de stamppot met worst. (Gordon, als je dit leest: pak een papieren zak en adem er rustig in. Het waren inderdaad vier lesbische vrouwen die een gerecht met 'pot' erin maakten en er een worst bij aten. Hou je in! Maak de grappen niet!) Yvon had ook door dat samen aardappelen schillen geen goede basis is voor een relatie en daarom mag Bertie nog drie tienminutengesprekken voeren voor ze kiest.

2 Boer Theo Koeman

Bij Theo lijkt er tijdens de logeerweek vooralsnog meer op dat hij een heel slechte Bed & Breakfast runt. De dames zaten lekker aan tafel en lieten Theo wat aanmodderen. Vorige week was hij al in de weer met een bak bami, deze week klungelde hij een ontbijt met een zachtgekookt eitje in elkaar. Daarna was het tijd voor een 'kaasjacuzzi' bij z'n broer (niet Erwin of Ronald). Geile Geert had meteen z'n broek uitgetrokken en was er met z'n vrouwen ingesprongen. Theo bleef rustig.
Bron:

Deel deze foto via

Dat is Theo. Een man van weinig woorden. Hij houdt meer van oogcontact. Lekker een beetje loeren de hele dag en er dan op den duur eentje uitkiezen. Dat wordt trouwens Nancy, want met haar lulde-ie tijdens een soort quasi-erotisch uitziende kaaswrijfsessie (of is de Geert in mij nu ook ontwaakt?) ineens honderduit. Over kaas en emulgatoren en zzzzzzzzzzzzzz..., dat wel. Maar toch.

3 Boer Jan

Deze week geen giechelende meisjes meer bij Jan. Het was serious business. Marieke dacht Jan in te kunnen palmen door zo veel mogelijk over schapen te praten, terwijl Rianne een hooiberg met 'm indook voor een emotioneel verhaal. Aan het einde zei ze dat ze Jan leuk vond. Hooiberg + zo'n bekentenis = wilde hooiseks. Maar Jan heeft niks te maken met dat soort boerderijclichés. Jan nam het ter kennisgeving aan. Weet je wie trouwens héél, héél, hééééééééél misschien wel had toegehapt...
Bron:

Deel deze foto via

4 Boer Tom

Het begon nog zo leuk met wat gegiechel en seksuele toespelingen tijdens het tandenpoetsen, maar de volgende ochtend was daar OVERALLGATE. In Geile Geert z'n hoofd zou het nooit opkomen, maar Tom vond dat Lotte, Rimke en Leonie juist meer kleding moesten dragen: een overall. Lotte, Rimke en Leonie vonden juist dat ze schattige laarsjes moesten dragen om parmantig over de 'boulevard' naast de sloot te kunnen flaneren.
Bron:

Deel deze foto via

Na onderhandelingen tussen Tom en de dames, waarmee vergeleken de omgangsvormen tussen de Israeliërs en de Palestijnen een gezellig theekransje lijken, gingen ze uiteindelijk scheppen halen. Nog nooit hielden er drie mensen zo ongeïnspireerd een schep vast. Zelf vonden de dames dat ze wel wat weg hadden van de Drie Musketiers. Geen overallen, allen voor één! 

5 GEILE GEERT

Geert ging gezellig door waar-ie vorige week opgehouden was. Hij deed wat GHB in de rooibosthee - dat denk ik tenminste, want dat moesten de dames per se drinken van 'm - en hij ging weer los. Overal dook hij voelend, ruikend en proevend op. Eerst Ada in de houdgreep, dan lekker tongen in de slaapkamer met alle drie en 's ochtends buffelde-ie alweer de trap op om maar niets te missen van een douchende Hetty.
Bron:

Deel deze foto via

Met name het slaapkamertongen was groots aangepakt. De KRO had voor een opzwepend muziekje gezorgd bij Geerts entree en Mary had haar kunstgebit zelfs extra goed schoongemaakt. Binnen de minuut had Geert de dames allemaal van binnen en van buiten geproefd en stiefelde hij met een harde stengel in z'n broek de trap weer af. Mission accomplished.    

Bron:

Deel deze foto via

Een dag na de zoenorgie waren de kruitdampen opgetrokken en bleek Geert amper geslapen te hebben. Hij was nog steeds zo geil als een beer. Op z'n akker bewees hij dat hij zelfs van een veld vol boerenkool nog iets geils kon maken, met z'n boerenkool-dirty-talk over de stengels van de boerenkool, die te hard waren voor een vrouw. Geile Geert deinst nergens voor terug.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel