BZV | Afl 3: Geile Geert ruikt aan de vrouwtjes en Jan kalkt een krentenbaardclowntje

Wat beleefden Geert, Theo, Jan, Tom en Bertie op de doldwaze dagdates?

BZV | Afl 3: Geile Geert ruikt aan de vrouwtjes en Jan kalkt een krentenbaardclowntje

Deel dit artikel op

De boeren werden uit hun stallen en kassen gesleurd om met de dames zeekoeien te voeren of hun slag te slaan op een Oost-Duits aandoende betonmidgetgolfbaan. Per boer een verhelderende samenvatting.

1 Boer Geert

Boem. Wat een binnenkomer bij Geert op die sfeervolle (ahum) midgetgolfbaan. Ada deed het gekste wat ooit met een midgetgolfclub is gedaan en sloeg die bal zo naar Geert z'n bloemkolen in Oost-Groningen, maar dat gaf Geert wel direct de gelegenheid even te ruiken of ze wel fris was onder de oksels. Want dat doet Geert graag: vrouwen ruiken.

Deel deze foto via

Je kon de rest van het programma niet meer normaal naar die vrolijke Geert kijken. Was-ie het op dit moment aan het doen? Die vraag spookte toch steeds door je hoofd na z'n ruikbekentenis. Hij haalde met Geertje een bal uit de bosjes en je dacht: staat-ie nu ook weer te ruiken? Hij trapte zich een ongeluk op een buggy en je dacht: hoopt-ie zweet te ruiken bij de dames? Na ook nog geproefd, gevoeld en dubbelzinnige grapjes over ballen gemaakt te hebben, koos Geert voor Ada, Hetty en Mary.   

2 Boer Theo Koeman

Theo was geen vrouwenruiker. Gelukkig kon hij dan weer heel veel uit de blikken van de vrouwen halen. Maar goed, het is natuurlijk geen staarwedstrijdje, dus op een gegeven moment doken ze met z'n allen in een bassin met zeekoeien. Miranda had dat het liefst naakt gedaan met Theo - in zo'n rubberen pak voelde het maar tegennatuurlijk. Zover wilde Theo niet gaan, maar een ongemakkelijk handje zat er wel in. En een blik natuurlijk.

Deel deze foto via

Dat was een tegenvaller voor Miranda. Theo kon wat haar betreft lekker in z'n eentje de horlepiep gaan dansen op verjaardagen. Net als Karin gaf ze aan niet in de selectie van Theo Koeman te willen zitten. Bleven over Ria, Nancy (wil dat Theo niet zo gek doet op al die verjaardagen en gewoon rustig op de bank gaat zitten) en Sandra (heeft een kleine armhandicap, maar doet verder wel álles...). Precies wat de blikken Theo verteld hadden! Die man is echt paranormaal begaafd!

3 Boer Jan

Jan mocht naar het circus en bekende na afloop van een gesprek over tattoos aan de kijkers dat hij het maar idioot vond dat mensen hun lichaam helemaal vol kalkten. Dat was vlak nadat hij Marieke zowel geestelijk als fysiek had mishandeld door van haar een krentenbaardclowntje te maken. Of ja, haar lichaam helemaal vol te kalken dus eigenlijk...

Deel deze foto via

Dat het met die volkalkprincipes dan ook eigenlijk wel een beetje meeviel, bleek toen hij de dames die zich 'helemaal hadden vol gekalkt' vrolijk uitnodigde om naar z'n stulpje op Texel te komen. Het lijdend voorwerp van z'n artistieke uitspatting, mocht als doekje voor het bloeden ook naar Texel komen. De andere twee vrouwen mochten ophoepelen - ja, dit is een referentie naar dat achterlijke gedoe met die eendjes die door een hoepel moesten.

4 Boer Tom

De dagdate van Tom liep op rolletjes. Maar dan alleen letterlijk, want het gerolschaats was best een beetje raarrrrrrrrr. Als bevers ooit nog eens natuurdocumentaires over ons gaan maken - in plaats van andersom - dan zullen ze het ongemakkelijke rolschaatsgedans waarschijnlijk uitleggen als een ingewikkelde en zeer inefficiënte paringsdans.

Deel deze foto via

Of misschien zouden ze zeggen dat Tom en de dames gewoon 'hun ding' aan het doen waren. Dat gold in ieder geval voor Lotte. Die wilde sowieso altijd haar ding doen en dat Tom dan ook een ding deed en dan samen weer een ander ding en... toen lette ik niet meer op. Ze lulde maar door. Dat zei Tom ook, maar hij bedoelde het positief. Ze mocht blijven, net zoals Rimke en Leonie, ondanks haar ik-flikker-er-gewoon-maar-wat-in-cocktail.

5 Boerin Bertie

Huh? Dit was toch Boer Zoekt Vrouw? Zomaar een gedachte tijdens de gehele dagdate van Bertie. Want geef toe: vijf lesbische vrouwen met handboeien om, dat verwacht je toch niet bij de keurige KRO? Even later stond Bertie met een spuitzak in haar handen (Gordon had hier een bepaalde grap gemaakt) soesjes te vullen: Heel Holland Bakt. Om het geheel af te sluiten, droeg Bertie een shirtje waar WIDM-fans hele theorieën omheen hadden gebouwd.

Deel deze foto via

Tussen de andere programmaformats door moest Bertie ook nog even drie vrouwen uitkiezen. Dat ging niet vanzelf. Rosita ontsnapte na de escape room nog een keer door te zeggen dat ze al iemand anders had. En qua interactie kwamen het tussen de overige vrouwen eigenlijk niet verder dan gesprekken over het vullen van spuitzakken andere bakgerelateerde zaken. Uiteindelijk mocht Floortje Dessing-look-a-like Joke op reis - om er nog maar eens een ander tv-programma in te fietsen.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel