BZV | Afl 2: Geile Geert doet een schoonheidsslaapje en Tom gaat voor blond

Wat beleefden Geert, Jan, Theo, Tom en Bertie tijdens de altijd ietwat ongemakkelijke speeddates?

BZV | Afl 2: Geile Geert doet een schoonheidsslaapje en Tom gaat voor blond

Deel dit artikel op

Nadat de boeren als ware sterren de showtrap van hun speeddatekasteel waren afgedaald en ze een applaus hadden gekregen voor hun kont (!) kon het feest beginnen. Per boer een verhelderende samenvatting.

1 Boer Geert

Geert had er zin in. En dat is een understatement. Hij was niet te houden. Hij zat er voor het speeddaten begon bij als een pubertje dat straks werd losgelaten in een kamer vol kussenvechtende, elkaar met vanillevla insmerende Playboymodellen. In werkelijkheid mocht hij een babbeltje maken met tien vrouwen die allemaal een bril en een pittig kapsel hadden. Maar dat maakte Geert niet uit. Hij ging er vol voor. Zo vol dat hij op de helft even een tukkie moest doen.

Deel deze foto via

Logisch ook dat hij even moest uitrusten, want hij was helemaal wild van zijn vrouwen. Het was gek dat niemand van de dames vroeg: "Geert, is dat een bloemkool in je broek of ben je gewoon blij me te zien?" Eerlijk is eerlijk, daar kregen ze de kans ook niet voor. Ze kregen van Geert vragen als: Waarom keek je Geert aan?, Wil je broodjes smeren voor Geert? en Waarom is Geert zo leuk? Geert houdt kortom van vrouwen, maar ook van Geert. Logisch dat-ie Geertje op d'r hybride fiets uitkoos dus.

2 Boer Jan

Jan was door Yvon in een setting geplaatst waarin wereldleiders normaal wat ongemakkelijk babbelen over De Wereldproblematiek tijdens het persmoment van een staatsbezoek: twee leren fauteuils die héééél ver uit elkaar staan. Niet echt de setting om eens even de romanticus uit te hangen.

Deel deze foto via

Dat lukte dan ook niet echt, want na de vijf minuten zei één van de dames tegen Yvon dat hij 'heel sympathiek was'. Aan de andere kant: hij zat met Laura heerlijk over Texel te beppen. Zij ging dan ook door. Ilva niet. Ze flapte uit die grote mond van haar dat Jan z'n gebreide schaap mee had moeten nemen en weg was ze. Hetzelfde gold voor een konijnen- en hamstermoordenaar die wonder boven wonder haar hond al wel vijf jaar in leven had weten te houden.

3 Boer Theo Koeman

Waar tussen Jan en zijn vrouwen een gapend gat zat, moest Theo het juist met een heel klein bankje doen. Op dat bankje ging het met Akke eerst nog prima, maar ja, die was ook op een andere wereld (hetgeen ze duidelijk maakte met... een miniversie van onze wereld! Klopt niet Akke, je had een Mars mee moeten nemen...). Het ging mis bij Jessica. Theo zei enthousiast dat ze honderd procent meeviel en hakkelde zich daarna ongemakkelijk richting het einde van de speeddate.

Deel deze foto via

Gelukkig kwam Marianne daarna langs op het bankje van Theo, die aan haar uit de doeken deed wat dat feestbeestgehalte van 'm nou precies inhield: hij ging naar verjaardagen toe. Wild man. Marianne kan 21 maart en 20 september (verjaardagen broers Ronald en Erwin) gewoon vrijhouden, want ze werd niet uitgekozen. Ook Jessica viel buiten de boot, terwijl ze toch honderd procent meeviel. Conclusie: hij vond de brief van Jessica echt verschrikkelijk. WAAROM HEB JE HAAR DAN LATEN KOMEN, THEO?!

4 Boer Tom

Bij het kijken naar de speeddates van Tom wierp de vraag zich op of hij überhaupt al die brieven wel gelezen had. Harmke noemde hij Femke en van wat Nadieh had geschreven, had hij al helemaal geen idee meer: "Ehh, iets met koken en dingen, toch?" Rimke heette Rimke en Lieke had het over de ultieme, ware liefde, maar Tom dacht maar één ding: lul maar een eind weg, zolang je lekker blond bent, vind ik het allemaal prima.

Deel deze foto via

Niet geheel verrassend stelde Tom aan het einde van de uitzending dan ook een Barbieverzameling op ware grootte voor zichzelf samen. Volgende week tijdens de activiteit gaat hij ze vermoedelijk de hele dag andere kleertjes aantrekken en kamt hij hun haartjes met een roze borstel.

5 Boerin Bertie

Bertie, Bertie, Bertie. Een gemiste kans. Eeuwig zonde. Dan kunnen de vonken er met Rosita nog zo vanaf spatten, als je zelf Bertie heet en je hebt een speeddate met een Zwanie en een Quennie, dan kies je die gewoon! Nou, dat deed ze dus niet. Om het gebrek aan ie's op te vangen, stel ik voor Rosita om te dopen tot Smartie, vanwege het wonderlijke gesprek tussen haar en Bertie over intelligentie.
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel