BZV | Afl 1: Tom helpt PostNL uit de rode cijfers en Yvon krijgt lesbieles

Terwijl Tom omkwam in brieven, werd Yvon door Bertie bijgepraat over in betweens.

BZV | Afl 1: Tom helpt PostNL uit de rode cijfers en Yvon krijgt lesbieles

Deel dit artikel op

We zijn begonnen! Yvon bracht met haar in drie liter wasverzachter gewassen hond de brieven (lees: Sinterklaassurprises) bij de boeren langs. Tom, Jan, Theo Koeman, Geert en Bertie zijn de gelukkigen. Een verhelderende samenvatting van aflevering 1 van Boer Zoekt Vrouw aan de hand van zes vragen.

1 Waarom zit bollenboer Tom eigenlijk niet gewoon op de datingapp Tuinder?

De brieven die je wisten dat zouden komen. Een bestelwagen vol. Bij PostNL hebben ze de afgelopen maanden negen illegale Bulgaren aan moeten nemen om alle brieven te sorteren. Bollenboer Tom had in z'n eentje ook gewoon de datingapp Tuinder kunnen beginnen. Maar goed, geen geswipe voor knappe Tom. Hij moest lezen. 1808 hipstermeisjesbrieven. En dan zitten er ook wat ehh... aparte 'brieven' bij, zoals deze potentiële stalkster met Photoshop (of is het een echte uitgefiguurzaagde Tom?!)

Deel deze foto via

2 Zou er een hele slagroomtaart in de mond van Ilva passen?

Voor Jan, die vanwege z'n bril met meekleurende glazen een beetje op het onechte kind van Derrick en Patrick Lodiers leek, hadden de dames geschreven die zich bij voorbaat kansloos achtten voor Tom. De reservetom dus. Hij en z'n maat hadden een weddenschap over het aantal brieven, met als inzet een slagroomtaart. Jan won, mede dankzij Ilva, die tijdens het praten haar enorme mond op standje doventolk had. De vraag die onmiddellijk rees: zou er een hele slagroomtaart in haar mond passen?
Bron:

Deel deze foto via

3 Heeft Geert per ongeluk een zeehondje ingeslikt?

Awwww, die lieve Groningse Geert maakte allemaal gekke geluidjes toen Yvon hem het goede nieuws over zijn 89 brieven wilde vertellen. Nooooohhhwww, nooooohhhwww, njoooooeeeee, zo klonk het ongeveer. Alsof er een zeehondje achterin z'n keel zat (Pieterburen is ook niet ver). O ja, over slagroomtaart gesproken, is die Geert wel zo lief? Hij lijkt nogal op de gebakafperser van de familie De Mol... (geertgebakafperserstheorie via @Suuz)
Bron:

Deel deze foto via

4 Vindt Theo Koeman een zuipschuit die haar jas aan de clowntjeskaptok wil hangen?

Theo z'n broers, Erwin en Ronald Koeman, bleven met Southampton in de FA Cup steken op een 1-1 gelijkspel tegen Ipswich Town en gingen dus nog niet door naar de volgende ronde, maar Theo Koeman kreeg genoeg brieven en is wel door. Het werd snel duidelijk wat voor type hij zoekt: een gezellige zuiperd die Theo na het zuipen roze koeken voert. Vindt hij iemand die ieder weekend katjelam haar jas aan die vrolijke clowntjeskapstok wil ophangen?
Bron:

Deel deze foto via

5 Wordt Yvon een tweede Goedele Liekens of Paul Jambers?

Bertie had geen gebrek aan vrouwelijke aandacht: 175 brieven én een nieuwsgierige Yvon. Ze wilde van alles weten. Met name over de term in between raakte Yvon maar niet uitgepraat. Zit er een nieuw programma in voor haar, à la Jambers: overdag helpt ze verlegen boeren aan de man, 's nachts gaat ze op onderzoek uit in de lesbische wereld.
Bron:

Deel deze foto via

6 WAAROM HEEFT JANKO NIET MEER BRIEVEN GEKREGEN?

Misschien wel de belangrijkste vraag. Nu was dit het laatste wat we te zien kregen van die lieve Janko. Hij had Yvon in willen palmen met vuur, cupcakejes en een gedekte tafel. Dat ging niet door, maar Janko is niet voor één gat te vangen; nu wond hij de vrouwtjes gewoon om z'n vingers in een kringgesprek, met oneliners als 'Nou, da's nie gek' en vragen als 'Allemaal tuinliefhebbers?' Wat een prachtvent! Geef 'm een eigen talkshow, vanuit een theekopje, samen met Bert!
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel