Deze fotografe weet van twee personen één gezicht te maken en het is té bizar...

En nee: dit zijn geen eeneiige tweelingen!

Deze fotografe weet van twee personen één gezicht te maken en het is té bizar...

Deel dit artikel op

 

Toen ik vanochtend in de trein zat richting kantoor was ik weer eens gedachteloos door Instagram aan het scrollen. Ik zie elke dag duizenden foto’s en video’s voorbijkomen die meestal niet in mijn gedachten blijven hangen, maar zoniet vandaag. Vandaag stuitte ik op een account dat mij ontzettend fascineerde: @eeffkids. Ik heb de hele treinreis vol bewondering haar prachtige foto’s bekeken. Deze fotografe maakt naast trouwfoto’s en familieportretten ook twee-in-één-portretten, en naar die laatste moest ik toch een paar keer goed kijken. 

Deze  twee-in-één-portretten zijn gemaakt van twee identieke personen, waarvan overduidelijk te zien is hoeveel zij op elkaar lijken. Broers en zussen, vaders en zoons, moeders en dochters… alle combinaties zijn mogelijk. Ik vind het bizar hoe erg sommige mensen op elkaar kunnen lijken, want dit is toch bijna niet te geloven? @eeffkids weet van twee familieleden één persoon te maken en dat is ontzettend mooi om te zien. Oordeel hier zelf wat je ervan vindt:

 

Bron:

Deel deze foto via

 

Bron:

Deel deze foto via

 

Schrik niet: Als je in de studio van @eeffkids in Amsterdam terecht komt, betaal je voor één digitaal portret minimaal 325 euro! Maar dan nog... je hebt dan wel honderd procent waar voor je geld, want deze foto’s zijn ongelofelijk mooi en zeker een pronkstuk voor in de familie!

Check hierrrrrr al het andere prachtwerk van fotografe @eeffkids!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel