Dit is waarom flesje draaien vroeger een complete nachtmerrie was

Hadden we nou maar gewoon verstoppertje gespeeld...

Dit is waarom flesje draaien vroeger een complete nachtmerrie was

Deel dit artikel op

Er is één spel dat ik vroeger echt doodeng vond om te spelen, en dan heb ik het niet over twister of ganzenborden. Het had überhaupt niets te maken met een bord, dobbelstenen of een kaartspel. Wat je nodig had was een ruimte met een flesje en wat potentiële kandidaten die je ieder moment op hun bek moest gaan nemen. Al moet ik zeggen dat het op de basisschool allemaal wat spannender klonk dan nu, want zeg nou eerlijk... zouden we het nu nog steeds zo erg vinden? 

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Moet je je voorstellen: je zit met z'n allen in een kringetje en alle ogen zijn op jou gericht zodra je je eerste slinger aan de fles geeft. Hij draait en draait en draait… voor je gevoel duurt het uren en de spanning is om te snijden. De fles begint langzamer te draaien en je kan steeds beter inschatten op wie de fles zal gaan richten. Wie zal het worden? 

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Zal het Larissa zijn? Ach, je beste vriendin een kus geven zou nog niet eens zo erg zijn. Of misschien Sem, de jongen waar je al jarenlang een dikke vette crush op heb. Maar de kans bestaat ook dat hij wellicht bij Koen zal gaan stoppen. En geloof me, dat wil niemand. Pukkels die ieder moment kunnen barsten en een zichtbaar snotje dat je dus echt niet in je gezicht wilt hebben. De fles is gestopt met draaien en iedereen om je heen keek jou met grote ogen aan, want dit was een to-ta-le ramp.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Geluk was jou nooit gegund, want natúúrlijk kwam hij terecht op de meest walgelijke jongen uit jouw klas. Konden we niet nog wegrennen­?

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Maar helaas, er was geen ontkomen meer aan. Langzaam stond je op en liep je the walk off shame richting jouw ondergang. De rillingen liepen over je lichaam zodra Koen zijn lippen al vol enthousiasme begon te tuiten. Gadverdamme zeg, waarom deden we dit spel ook alweer?

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Ogen dicht dan maar, want dit kon je echt niet aanzien. Iedereen om je heen begon te giechelen zodra jullie hoofden steeds dichterbij kwamen. Zijn zweetwalmen drongen jouw neus binnen en dit was dan het toppunt geweest. Met deze jongen ging je dus écht niet zoenen. Je opende je ogen en was klaar om heel hard terug te rennen naar je stoel, maar toen gebeurde iets wat jou voor het leven had getekend...

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Natuurlijk konden de kinderen om je heen het niet laten om jullie hoofden vol tegen elkaar aan te pletten... die had je kunnen zien aankomen. Het was een nachtmerrie geweest en een trauma dat je nooit meer zult vergeten. 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel