10 Ondergewaardeerde superhelden waar Batman de veters nog niet van mag strikken

Altijd maar Superman en Spider-Man.. Ga toch weg! Hier wat helden die écht super zijn, maar té weinig credits krijgen.

10 Ondergewaardeerde superhelden waar Batman de veters nog niet van mag strikken

Deel dit artikel op

1 Meerminman en Mosseljongen

Meerminman en Mosseljongen
Bron:

Deel deze foto via

Meerminman en Mosseljongen waren niet alleen in Bikinibroek helden, nee oh nee, heel de wereld kende deze twee heldhaftige krijgers! 

Inmiddels houden ze de gangen in het bejaardentehuis veilig, inclusief geheime grot! HOE GAAF IS DAT!?! En ze hebben nog steeds het vetste vervoermiddel ooit: de onzichtbare bootmobiel! 

Leeftijd speelt geen rol in het heldenbestaan. Geef deze twee helden de waardering die ze verdienen! Fuck leeftijdsdiscriminatie, go Meerminman en Mosseljongen!

2 Brum

Alle intro's van kinderseries zeggen de waarheid, dus ook deze klopt:

'Brum, Brum flikt het weer
Eén van 's werelds superhelden
Brum, Brum kan het aan

Dit kleine gele oldtimer-racemonstertje heeft ontzettend veel heldendaden verricht. Zonder deze rakker hadden zoveel boeven nog rondgelopen in de grote stad he! Even toeteren in je auto vandaag om zo je dankbaarheid te tonen. Dank u. 

Bekijk nu één van zijn heldendaden, op het vliegveld welteverstaan:

3 Robin

Robin
Bron:

Deel deze foto via

Batman dit, Batman dat.. Rot toch op! Waarom krijgt de sidekick nooit die welverdiende high five?! Zonder dit roodborstlijstertje had meneer Vleermuis niks klaargespeeld.

Behind every strong vleermuis, stands a stoere, sterke roodborst.
Iedereen kent dit gezegde, dus dikke duim omhoog voor alle sidekicks en met name voor Robin.

4 Harry Piekema

Harry Piekema
Bron:

Deel deze foto via

Tien jaar lang keek je gewoon uit naar het reclameblok. Wanneer kwam ome Harry weer langs? Wanneer werd je weer versteld door het ge-wel-dige aanbod van de Albert Heijn, aangeprezen door deze held in pak? 

Je kocht nog een bak stront, zolang Harry Piekema het maar aanbood. Waarom heeft deze man nog geen lintje gekregen van Wim-Lex?!

En vergeet u vooral deze hit niet, mede mogelijk gemaakt door Held Harry:

5 Johnny Bravo

Johnny Bravo
Bron:

Deel deze foto via

In de categorie Superman, Batman, Spiderman: hier de enige, echte MACHOMAN! 

Je zou denken dat elke vrouw zwicht bij het zien van deze Adonis, maar tevergeefs. Hij heeft helaas minder vaak succes bij de dames dan verwacht. En alleen maar omdat hij geen superheldenpak heeft he?! Hij loopt gewoon niet te koop met deze superkrachten, dan moet ook gewaardeerd worden! 

Ben jij een geweldige, mooie vrouw en heb je interesse in dit pareltje van een man? Laat het dan even weten aan de redactie van Upcoming, dan brengen we jullie in contact! 

6 The Crimson Chin

The Crimson Chin
Bron:

Deel deze foto via

De man van wie zijn heldendaden nog groter zijn dan zijn kin. De held waardoor de inwoners van Chincinnati elke avond rustig slapen kunnen gaan. 

Hij staat in de schaduw van Spiderman, waarvan men zegt dat zijn heldenverhaal erop gebaseerd is. ONZIN! Deze legende in rood heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen geweldige krachten. Hij verdient een dikke vette fluim omhoog, nog dikker dan zijn enorme kin! 

Hier nog een verhaaltje over het leven van The Chin voor voor het slapengaan:

7 Mega Mindy

Mega Mindy
Bron:

Deel deze foto via

GIRLPOWER! Wat een topwijf, wat een heldin, en wat ontzettend weinig waardering krijgt deze supervrouw. Belachelijk! Alleen omdat ze een voorbips heeft en geen pielemuis!

Politievrouw én superheld. Zo ontzettend veel goede daden bericht deze chick! Lintjes, trofeeën, groot applaus! Geef de vrouw een standbeeld! Meer waardering voor roze, meer dankbaarheid voor Mega Mindy. PINK POWER WOOOHOOOO! *nu hoor je gillende wijfies*

Et voilà: Mega Mindy op boevenjacht! WIE HAALT DE POPCORN?!

8 Super Grover

Super Grover
Bron:

Deel deze foto via

Het is dan wel een pannenkoek, te onhandig om recht te vliegen, maar hij vliegt wel! En hij probeert wel mensen te helpen! Dus. SUPERGROVERRRRR! Jij verdient een pluim. Een blauwe welteverstaan. Past mooi bij dat schattige vachtje van je. 

Hij is pas net begonnen als superheld, gun hem wat tijd. Hij helpt je toch?! Wel van de regen in de drup... Maar oke. Zijn krachten zijn gruwelijk vals zingen en hij kan oerslecht geheimen bewaren. Klinkt top in onze oren!

SUPERRRRGROVERRRRR!

Kijk dan toch, een klungelige heldendaad van deze behaarde held in het blauw:

9 Purno de purno

Purno de purno
Bron:

Deel deze foto via

We kennen deze superheld nog wel van Villa Achterwerk. Stiekem superfout dat je dit als kind voor je smiezen kreeg, maar o zo leuk (en leerzaam natuurlijk!). Deze superheld heeft natuurlijk eigenlijk geen intro en uitleg nodig.
GOED NIEUWS! Er is dus een heuse 12 uur durende marathon binnenkort. WINNEN!!!!! Lees hier meer over dit spektakel.

Hier is hij in het welbekende homomuseum. Puur genieten dit!

10 Gemaskerde Muchacho

Gemaskerde Muchacho
Bron:

Deel deze foto via

Als onze favoriete Japanse blotebillenboogie-er zijn grootste fan is, dan zij wij dat natuurlijk ook! Wij zijn mucho mucho blij dat hij er is en dat hij het kwaad bestrijdt.

Zo weinig waardering voor deze held met zijn rode luier en sokjes, strakke blauwe legging en het schild wat hij gejat heeft van de Ninja Turtles. Zo geel als zijn ogen zijn, zo helder als de zon, is hij het laatste zonnetje in huis van dit lijstje.

Gewoon, opdat je hem niet vergeet en gewoon weer Shin-Chan gaat kijken. Wat UITERAARD ook al een held op zich is, alleen zonder superkrachten.. Nouja, wij vinden dat je met je blote reet schudden ook wel een superkracht is. #twerklife

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel