Hoi, ik ben Upcomnomnom, het dikke broertje van Upcoming!

En ik kom jullie allemaal moddervet maken.

Hoi, ik ben Upcomnomnom, het dikke broertje van Upcoming!

Deel dit artikel op

Upcoming is niet vies van een vette bek, dat weten jullie allemaal wel. De chipsquizzen en frikandellisticles zijn op die leuke site hartstikke goed vertegenwoordigd. Daarnaast is Upcoming als een tweede thuis voor drankorgels en bierfanaten; de redactie bestaat uit een groep actieve alcoholambassadeurs. Dat doet Upcoming hartstikke goed hoor... Maar de echte lekkerbekken, likkepotten, snoepkonten en smulpapen zijn bij mij aan het juiste adres!
Op Upcomnomnom word je namelijk getrakteerd op de meest extravagante lekkernijen, zoals briljante burgers, superbe sushi, prachtige pizza's, tierige taarten en deftige drankjes. Kwijl op onze Instagrampagina over foto's van weelderige stapels wafels (Upcomnomnom is niet aansprakelijk voor waterschade aan laptop of telefoon veroorzaakt door overmatig kwijlen) of laat je opfleuren door de meest kleurrijke ijsco's op de Facebookpagina!
Je kan bijvoorbeeld bij ons terecht wanneer je niet weet wat je vanavond moet gaan eten. We've got your back! Maar ook als je eventjes lekker wil wegkwijnen bij overdadige foto's en filmpjes van exorbitante hopen eten en drinken (we zullen je een geheimpje verklappen: van alleen kijken word je niet dik). Alle soorten en maten genieters zijn bij ons meer dan welkom!
Dus stop met het eten van die ondermaatse boterham met kaas, karige cornflakes of saaie chocoladehagel en ga samen met ons écht genieten! TREAT YO SELF! Op Upcomnomnom dus.
Bron:

Deel dit GIFje via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel